2777
2789
عنوان

همه لطفا نظر بدن حتما بخونید

333 بازدید | 9 پست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5382182/طلاق-دختر-عمم?page=1

تعداد رای : 10
نظرسنجی
داماد
0
0%
خانواده داماد
2
20%
عروس
3
30%
خانواده عروس
5
50%

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین من به نظرم عروس و داماد هر دو مقصرن،هر دو ناپخته و نادرست رفتار کردن

اول از همه عروس که به خواهرش اجازه دخالت و توهین به خانواده شوهرش رو داد

چون خواهرش خیلی بد رفتار کرد

گفته معذبه،خوب پدرشوهر عروس بهشون نامحرم بود،ولی مادرشوهر که اومده بود کمک کنه چرا فرستادن بیرون،رفتارشون صحیح نبود

عروس دید خواهرش عصاب نداره نمیبردش با خودش

شاید اصلا خواهره حسادت داشت و میخواست زندگی شو بهم بزنه

دید خواهرش بد حرف میزنه بهش می‌گفت الان عصبانی هست برو بیرون هوا بخور،ادامه نده،

به مادرشوهر هم می‌گفت می‌بخشید مادرجون خواهرم امروز ذهنش مشغوله حالش خوب نیست

و از طرف دیگه داماد هم اشتباهاتی داشت

از جمله اینکه به وجه حق نداشت سر زنش دست بلند کنه

کسی که قبل از عروسی سر یه بحث زنش رو کتک بزنند وای به حال بعدش

و این چند حالت داره

یا اینکه کتک زدن خانم تو فرهنگ اینا یه چیز عادیه و با اطمینان و راحت این کارو انجام داده

یا کنترل روانی نداره و بیمار روحی هست

یا چون وضعشون بهتر بوده به خودش مغرور شده

در هر صورت مورد مناسبی برای ازدواج نیست

من با تمام بدی هایم خدایی به شدت خوب و مهربان و بخشنده دارم، او تمام گناهانم را دید اما بخشید،تمام اشتباهاتم را دید اما نادیده گرفت،او تمام سرکشی هایم را طوری بخشید که فرشتگان نویسنده اعمالم هم از خاطرشان رفت، توبه مرا طوری پذیرفت که انگار هیچ وقت خطایی نکردم، روحم را تطهیر کرد،پاکتر از قبل، او تمام دعاهایم را اجابت کرد،تمام درهای بهشت را به رویم گشود،او تمام امیدم را با نگاه مهربانش پاسخ داد،عاشقانه مرا در آغوش گرفت، چقدر زیباست خدا داشتن
پسره میگه خط قرمزم ابروریزی تو محل زندگیم بود و نتونستم تحمل کنم 

تو این مورد خانم مقصر بود

ولی تو فکر کن اگه یه اختلاف نظر جزئی بود و مرد پافشاری میکرد و میخواست با کتکاری نظرشو تحمیل کنه چی؟

اینطور مردا زن از زندگی مشترکش زده میکنن،مگر اینکه خیلی خانم پوست کلفت باشه

من با تمام بدی هایم خدایی به شدت خوب و مهربان و بخشنده دارم، او تمام گناهانم را دید اما بخشید،تمام اشتباهاتم را دید اما نادیده گرفت،او تمام سرکشی هایم را طوری بخشید که فرشتگان نویسنده اعمالم هم از خاطرشان رفت، توبه مرا طوری پذیرفت که انگار هیچ وقت خطایی نکردم، روحم را تطهیر کرد،پاکتر از قبل، او تمام دعاهایم را اجابت کرد،تمام درهای بهشت را به رویم گشود،او تمام امیدم را با نگاه مهربانش پاسخ داد،عاشقانه مرا در آغوش گرفت، چقدر زیباست خدا داشتن
تو این مورد خانم مقصر بود ولی تو فکر کن اگه یه اختلاف نظر جزئی بود و مرد پافشاری میکرد و میخواست با ...

فامیل عروسم من ولی تو یازده ماه عقد کتک نزده هیچی. دعوای دوم هم که ادمش بود خوندی 

پسره میگه خط قرمزم ابروریزی تو محل زندگیم بود و نتونستم تحمل کنم 

تو بدترین شرایط کسی که سلامت روحی داره کنترل عصبی داره و می‌تونه تحمل کنه

نشون میده سلامت روان نداشت

شرطایی که بعدش می زاره هم حالت لجبازی بچگانه داره

هرچند عروس هم بچگی کرده

الان که جدا شدن، همه چیزم بهم ریخته،ادامه ش هم جالب نیست با این همه بی احترامی😔