2777
2789
عنوان

تحصیلات؟؟؟؟؟؟؟🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 36559 بازدید | 1472 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستی دخترم ۵ سالش هست خیلی زبان دوست داره دایما میگه منو بزار کلاس زبان نمیدونم بزارم یا الان زوده ...

من از ده سالگی رفتم

پسرم الان دو سالشه خودم دارم بهش یاد میدم تا جایی ک توان داره در قالب بازی نه زورکی! 

بعدش ایشالا میفرستمش مدرسه دو زبانه

من طراحی لباس خیلی دوس دارم....میشه بدون دانشگاه جایی دوره دید؟؟ میشناسین جایی؟

آره کلاس آزاد هست من خودم قبلا کلاس خصوصی داشتم منتها باید بگردین آدم کار بلد پیدا کنین

خدایا شکرت .پدر و برادر ندارم ولی در عوض یه پسر ناز بهم دادی .هرچقدر شکر کنم کمه
راست میگن رادیولوژی بازار کار نداره؟؟؟من میخاستم واسه انتخاب رشته بزنن گفتن اشباع شدو خیلی خطرناکه

اه چراواسه همه ی رشته هامیگن اشباع شده

من اولین باره می شنوم درموردرادیولوژی اینوگفتن

پس چی بخونیم😒

اگه کسی اینجایه رشته مربوط به حوزه ی درمان بخونه می تونه برای کارمهاجرت کنه انگلیس؟منظورم اینه که او ...

حوزه درمان و بعضی رشته های تخصصی بله ولی شما اول باید یه کارفرما تو انگلیس پیدا کنید و اون براتون دعوت نامه کاری بفرسته تا بتونید بیاید وگرنه چجوری  میخایید بیایید؟! انگلیس دیگ پناهنده قبول نمیکنه مگر به سختی که اونم بعدش کلی شرایط سخت داره. فقط میشه با ویزای تحصیلی یا کاری یا سرمایه گذاری اومد. و چون از اتحادیه اروپا جدا شده شرایط رو برای پذیرش متخصص ها کمی راحتر کرده