2777
2789
عنوان

تحصیلات؟؟؟؟؟؟؟🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 36559 بازدید | 1472 پست
بیشتر بخوام ادامه بدم در شان و منزلت من نیست....یعنی از همون اول حیف وقت ارزشمندم که با صحبت کردن با ...

اوه اوه مامانمینا... معلومه کی عقده و کمبود داره من که گفتم از اول که ادامه تحصیل رو خودم دوس نداشتم این توی که کارشناسی کنسرو ماهی گرفتی عقده ای شدی مثل کسایی حرف میزنی که انگار تخصص مغز و اعصاب دارن🤭برو یه وقت شأن منزلت کنسرویت از بین نره برو مشغول شو به بچه ات کنسرو کردن یاد بده خدانگهدارت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر لطفا تاپیکتو قفل کن که هر ادم دوزاری نیاد تاپیکتو با حرفاش به لجن بکشونه و به قشر تحصیل کرده ...

عزیزم بنظرم کسی که دیپلم داره  خیلی بهتر از کسی که کارشناسی کنسرو ماهی گرفته🤭🤭من به قشر تحصیلکرده هیچ توهینی نکردم تو داری به دیپلمه ها توهین میکنی😏

یه جوری میگی قشر تحصیلکرده که انگار تخصص قلب و عروق یا مغز و اعصاب نداری

دوزاری رو به خودتو اون رشته ات بگو😉😉

لیسانس مترجمی زبان،خانه دارم و مشغول بچه داری اصلا از شرایطی که دارم راضی نیستم دوست داشتم شاغل بودم

چرا ترجمه نمیکنید تو خونه!

من مدرک دانشگاهی زبان ندارم ولی از بچگی کلاس زبان رفتم الانم مترجمم...خیلی لذت بخشه دوس دارم کارمو

چرا ترجمه نمیکنید تو خونه! من مدرک دانشگاهی زبان ندارم ولی از بچگی کلاس زبان رفتم الانم مترجمم...خی ...

ببخشید از کجا پروژه میگیرید برای ترجمه؟

عرزشی جماعت تو تاپیکم اظهارنظر نکنه
بله انگلیس به نسبت سایر کشورهای اروپایی گرونتره و به طبع هزینه های زندگی بالاتره

اگه کسی اینجایه رشته مربوط به حوزه ی درمان بخونه می تونه برای کارمهاجرت کنه انگلیس؟منظورم اینه که اونجابراش کارپیدامیشه؟ 

چرا ترجمه نمیکنید تو خونه! من مدرک دانشگاهی زبان ندارم ولی از بچگی کلاس زبان رفتم الانم مترجمم...خی ...

خیلی دوست دارم ترجمه بگیرم ولی خودم رودرگیر بچه و درس اونا کردمنتونستم برم دنبال ترجمه،اتفاقا گاهی بهش فکر میکنم اما نمیدونم چرا جور نمیشه

راستی دخترم ۵ سالش هست خیلی زبان دوست داره دایما میگه منو بزار کلاس زبان نمیدونم بزارم یا الان زوده شما از چند سالگی موسسه رفتین