2777
2789
عنوان

تحصیلات؟؟؟؟؟؟؟🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 36559 بازدید | 1472 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعداز ۲ سال همونجا ک طرح میگذرونه میتونه مشغول بشه یا حتما باید بره بیمارستان دیگه

میتونه مشغول بشه ولی مشکل اینه که کسی همچین کاری نمیکنه همین ۲ سال هم خودش زجره

دور از شهر خودت و منطقه بی آب و علف 

اکثرا ترجیح میدن برن مرامز وسط شهر نزدیک خونه خودشون

بازم خداروشکر که الحمد الله وگرنه والا بخدا :|
میتونه مشغول بشه ولی مشکل اینه که کسی همچین کاری نمیکنه همین ۲ سال هم خودش زجره دور از شهر خودت و م ...

ولی یکی رو می شناسم از شیراز اومده تهران طرحشو گذرونده منطقه بی آب وعلف نبود.یعنی بخاطر پارتی بوده

کارتون که متفاوت از رشته دانشگاهیتونه چجوری شروعش کردین؟ دوره دیدین؟

نه خیلی اتفاقی شد خودم یاد گرفتم واسه اشناها کار زدم اول بعد دیگه هی بیشتر شد

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن
ببخشید یه سوال مسخره😐 دقیقا با بلد بودن وردپرس و سئو میشه پروژه گرفت؟ درامد داره؟

هم اره هم نه

با سئو بیشتر البته

ولی اگه اصلا کد نویسی بلد نباشی گیر میکنی توو طراحی سایت یه جاهایی حتی توو وردپرس هم لازمه کد و اصلاح کنی

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن

لیسانس جامعه شناسی دارم دیدم کار نیس 

.....داروسازی خوندم 😁

الانم کارمند داروخانه هستم دارو ترکیبی درست میکنم نسخه میخونم تجویز میکنم همه کار میکنم خلاصه🤣🤣🤣🤣

روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر