2777
2789
عنوان

تحصیلات؟؟؟؟؟؟؟🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 36559 بازدید | 1472 پست
باچی؟؟؟ ادمه یا کشور دیگ؟

با طرف    

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن
نه حق التدریس

ببخشیدا ولی این اموزش پرورش نکبت هم خوب داره از بچهای تحصیل کرده و علوم پایه سواری میگیره

حکم حق التدریسی که میخوره قطره چکونی حقوق میدن😒

عرزشی جماعت تو تاپیکم اظهارنظر نکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو حرف دلتو بیش بگو 

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن

لیسانس مهندسی شیمی

طراح و درحال یادگیری

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 

نی____________________________ما

من برنامه نویسی ولی همین یکی کمه این ترم ی سری مشکلات پیش اومد ک از درسم عقب افتادم و نشد ولی از ترم ...

حتما برات دعا میکنم عزیزم

نه من کامپیوتر نیستم

عرزشی جماعت تو تاپیکم اظهارنظر نکنه
لیسانس مهندسی شیمی طراح و درحال یادگیری

همیشه دوست داشتم طراح و هنرمند بشم پس بالاخره شجاعت به خرج دادم و بیخیال مهندسی و همه تلاشام شدم و رفتم دنبال آرزوم😊🌹

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
ااااموسیقی درامدش پایینه علاقش مهمهه اهنگسازی چطور؟؟

درسته علاقه مهمه ولی ی وقتا آدم مجبوره بیخیال علاقه بشه من آهنگ سازی انجام دادم ی مدت بد نیست ولی زمان زیادی میبره تا اسم در کنی به پول برسی اونایی که به ی جایی رسیدن قبلش وضعشون اوکی بوده 

پسرم آدمی را آدمیت لازم است
خودم مستحق به دعا هستم                     & ...

خیلی مچکرمممممممم 🙏🏻🙏🏻⚘

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
حتما برات دعا میکنم عزیزم نه من کامپیوتر نیستم

مرسی گلم ایشالا ب هرچی میخوای برسی

دعا کن ب شدت مهمه درسم برام ب ی جا برسم🥺

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
خودم مستحق به دعا هستم                     & ...

از ته دل دعا میکنم حل شه مشکلتون