2777
2789
عنوان

تحصیلات؟؟؟؟؟؟؟🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 36559 بازدید | 1472 پست
من خودم با فیلم یاد گرافتم ولی باید پشتکار و تمرین داشته باشی  من چند تا اموزش توی فرانش و دی ...

ببخشید یه سوال مسخره😐

دقیقا با بلد بودن وردپرس و سئو میشه پروژه گرفت؟ درامد داره؟

عرزشی جماعت تو تاپیکم اظهارنظر نکنه
ببخشید یه سوال مسخره😐 دقیقا با بلد بودن وردپرس و سئو میشه پروژه گرفت؟ درامد داره؟

فک کنم بشه

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که همینجوری زدم دولتی قبول شدم... ینی راستش برام مهم نبود که اصلا چی بخونم 

عزیزم شما خیلی ناامید به نظر میرسی

امضاتون هم خوندم😔

امیدوارم هرچی گره هس تو زندگیت باز بشه...

دانشجوی دکترای بالینی. ایران که بودم شغل خوبی داشتم راضی بودم. الانم که اینجا  تو کالجم

خیلی عالیههههه موفق باشییی الان کجایی؟👌🏻

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
همه کارها سختی داره  حتی غذا خوردن   .  خواهرم مامایی خونده و بعد از لیسانس تمام کرد ...

تحصیلی رفتن؟ با هزینه شخصی یا فول فاند گرفتن؟

نه من تهرانیمممم اصلا ترک نیستم

فرق نمیکنه هر تیره و مذهبی باشی مهم انسانیت 

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن
تحصیلی رفتن؟ با هزینه شخصی یا فول فاند گرفتن؟

با هزینه شخصی  بعد یک سال استخدام شدن 

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن
لیسانس روانشناسی تا دکترا نگیرم و مطب نزنم اروم نمیگگیرم

😁😁👌🏻دمت گرممممممم تا مهندس خوب نشم اروم نمیگیگیرم

فرق نمیکنه هر تیره و مذهبی باشی مهم انسانیت  

فرق ک نداره  ولی گفتم ترک نیستم اما   دوس دارم کشورو زبونشو خیلی انگار اهل ترکیم