2777
2789
عنوان

تحصیلات؟؟؟؟؟؟؟🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 36559 بازدید | 1472 پست
حداقل تاپایان دوره ابتدایی مادرا باید با بچه هاشون کار کنم پدر کنارشون رفع اشکال کنم مخصوصا الان که ...

درسته بچه من 5 سال دیگه مدرسه میره و اون موقع صددرصد کرونا از بین رفته، و انقدری حالیم میشه خداروشکر که چندتا به علاوه و منفی ضربدر و تقسیم به بچه ام یاد بدم،باید نگران بچه هایی بود که مادرشون سواد خواندن نوشتن ندارن درضمن بچه خودش باید یاد بگیره نه مادر به زور فرو کنه توی مغزش اینو خطاب به سانسوریاقرمز میگم، بچه دوساله رو چه به زبان انگلیسی اون بدبخت هنوز خودش زبان فارسیش کامل نشده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته بچه من 5 سال دیگه مدرسه میره و اون موقع صددرصد کرونا از بین رفته، و انقدری حالیم میشه خداروشکر ...

شما بچه منو دیدی که میگی زبان فارسیش کامل نشده!!!

چقدر شناخت داری از بچم!!! لطفا درست صحبت کن به بچه من بدبخت نگو!!!

ماشالا مثل بلبل حرف میزنه حتما در توان و هوشش دیدم که دارم اموزش میدم و با یه بار گفتن هم سریع یاد میگیره....

ضمنا بقول خودتون درسای ابتدایی خیلی عوض شده فقط جمع و تفریق و ضربدر نیست!!!

[QUOTE=169205890]درسته بچه من 5 سال دیگه مدرسه میره و اون موقع صددرصد کرونا از بین رفته، و انقدری حالیم میشه 

ورسته عزیزم.تو یه سنی به بعد حتی اون بچه ای که خیلی دیر شرو کرده با بچه ای که از یکسالگی شرو کرده تو آموزش برابر میشن

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜

دانشجوی کارشناسی نرم افزار 

شغلم : تو ی شرکت کامپیوتری هستم فروش سایت دستمه حقوقم کمه ولی کارمو دوس دارم 

اما تو درس خون یکم تنبلی میکنم خیلی بیشتر از اینا ک الان بلدم باید بلد باشم

با مدرک فوق لیسانس شیمی دارویی میتونید واسه دکتری تخصصی داروسازی آزمون بدید

اوه چه جالب. راحت میگیرن؟ یا خیلی سخت میگیرن؟ ظرفیت هاچطوریه؟

عرزشی جماعت تو تاپیکم اظهارنظر نکنه
[QUOTE=169205890]درسته بچه من 5 سال دیگه مدرسه میره و اون موقع صددرصد کرونا از بین رفته، و انقدری حا ...

اصلا اینطور نیست...زیر ۳ سال مغز بچه ها سه برابر ادم بزرگا کار میکنه بخاطر همینه که بچه هایی حافظین قران هستن زیر ۶ سال شروع کردن پس هیچ وقت برابر نیستن....اینایی که گفتم دکتر روانشناس کودک بهم گفته که اکثرا ازشون مشاوره میگیرم

همینقدر که شما اصلا معنای تبادل نظر رو نمیدونید و با نیش و کنایه جواب میدین و تمسخر میکنین نشون دهند ...

😂😂😂😂😂😂😂😂اینو باید بگی فقر فرهنگی نه فقر تحصیلات

بعدشم شما از اول شروع کردی با نیش و کنایه حرف زدن من فقط جواب شما رو دادم که قانع بشی اما متاسفانه..... 

شمایی که هی میگی دیپلمه خجالتی داره و بچه خجالتی میکشه ومسخره میکنی که دیپلمه ها بلد نیستن درس به بچه یاد بدن چمیدونم از این حرفا منم حرفای خودتو بهت پس دادم بنظرم اینجا مشخص شد که فرق منو تو در چیه😉

چقدخوندی؟ چه درسایی رو بیشتر خوندی؟ رتبت اگه دوس داشتی بگو کدوم دانشگاهی؟ رتبت چندشد ک تونسی بری ...

من از ده سالگی کلاس زبان میرفتم عزیزم الان 19 و پارسال دیپلم گرفتم ، رشته م تجربی بود و اصلا ب زبان فکر نمی کردم و فقط رشته های تجربی مدنظرم بود ولی هم کنکور زبان دادم هم تجربی که تجربی رشته های مامایی و علوم آزمایشگاهی و ...آوردم که اصلا علاقه نداشتم صبر کردم تا رتبه زبانم بیاد واسه زبان نخواندم ولی همین نه سال کافی بود و رتبه م 5000و خورده بود و گفتم نمیرم و ی سال دیگه واسه تجربی میمونم مامانم گفت. اشتباه نکن نمون برو آزاد یا غیرانتفاعی زبان واسه تجربی دوباره سال بعد کنکور بده ولی نمون زبان میتونستم دولتی برم ولی بخاطر کنکور دوباره تجربی رفتم مترجمی غیرانتفاعی ولی کم کم انقدر علاقه پیدا کردم اصلا زده شدم از تجربی تازه فهمیدم چقدر علاقه داشتم و نادیده گرفته بودم تنها اشتباهم اینه ک دولتی نرفتم ولی ی خوبی داره دانشگاه م جزوع پنج دانشگاهایی از ایرانه که مدارکش تو مترجمی معتبر و آمریکا تایید میکنه اسمش دانش البرزالانم معلمم زبان اموزشگاه و چند تا دانش آموز کنکوری شاگردمن واسه کنکور زبان

با 🚬 سیگارم 🚬 سوزوندم نوک این زبونمو که به هیچکی نگم دوس‍ــت دارم..❌یه چهارتا قوالله بخون که نشه شروع روزت با من..🔥من ماده شیر نداشتم تا الان که افتادم دست ی مشت بچه پلنگ 🤭🤍
😂😂😂😂😂😂😂😂اینو باید بگی فقر فرهنگی نه فقر تحصیلات بعدشم شما از اول شروع کردی با نیش و کنایه ح ...

پس خودتون جواب خودتونو دادین هم فقر تحصیلات هم فقر فرهنگی !!!

من اصلا مسخره نکردم شما دارین از درس نخوندنتون سخت دفاع میکنین که خیلی خیلی رو بچه هاتون اثرگذاره! منم عواقبشو گفتم! ولی شما همونو علیه من با تمسخر دارین جواب میدین چون این مدلی آروم میشین! 

خیلی از مادرای قدیم بی سواد بودن ولی بچه هاشون دکتر شدن. چرا؟؟؟ چون مادرشون عشق به سواد و تحصیل داشت ولی خودش نتونست. این موضوع خیلی فرق داره با مادری که از تحصیل متنفره!!!

بهر حال قصدم ناراحت کردن نبود من فقط از تجربه هام گفتم....