2777
2789
عنوان

تحصیلات؟؟؟؟؟؟؟🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 36559 بازدید | 1472 پست
پدر چیکارس پس مگه پدر تو اموزش بچهاش نقش نداره؟

پدری که از صبح تا شب بیرونه بعد خسته میاد باید حق پدریشو ادا کنه یعنی بازی کنه باهاشون ببرتشون بیرون دیگه وقتی واسه اموزش نمیمونه....

بخصوص پدرایی که کلا ماموریتهای زیادی میرن و نیستن...

هر جور بخای حساب کنی تربیت و اموزش فرزند بیشتر رو دوش مادره! نمیدونم چند سالته ولی حس میکنم از شما بزرگترم

من خودم ۳۲ سالمه و مادره یه بچه دو ساله هستم از الان اموزش هام شروع شده پسرم حتی کلی کلمه انگلیسی بلده..بالاخره اینا تجربه های من بوده

باشه عزیزم اصن توخوب، تو عقل کل، تو معلم بچه هات، تو همه چیزای خوب توی دنیا😉😉پس یه فکری هم به حال ...

شما اصلا انتقاد پذیر نیسی و گارد میگیری

من همیشه به همسرم میگم درسشو ادامه بده بخاطر بچه

ضمنا بچه من چون پدری داره که نویسنده هست و در حال چاپ کتابه فکر نکنم خجالت بکشه😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای همین گفتم خیلی عجیبی ولی بچه ها پیش دوستا و همکلاسیاشون درکی از شعور و فرهنگ پدر مادراشون ندار ...

اتفاقا مامانایی که خونه دارن عشقن عشق😉من تا حالا دورو برم بچه ای  رو ندیدم که از خانه داری مادرش خجالت بکشه، بچه های اطراف شما رو نمیدونم چجورین🤭

بچه ای که درکی از شعور و فرهنگ نداره مطمعن باش درکی هم از پُز دادن شغل پدر مادرش نداره

راست میگن رادیولوژی بازار کار نداره؟؟؟من میخاستم واسه انتخاب رشته بزنن گفتن اشباع شدو خیلی خطرناکه

والا من واسه انتخاب رشته که رفته بودم گفتن بازارکار خوبی نداره

ولی به نظرم خیلی رشته خوبیه👌

خانم هستم 

عزیزم الان انقد شیوه درس دادن تغییر کرده که دکتراشم نمیتونن دروس دبستان رو توضیح بدن😂😂😂

حداقل تاپایان دوره ابتدایی مادرا باید با بچه هاشون کار کنم پدر کنارشون رفع اشکال کنم مخصوصا الان که آموزش مجازی شده بیشتر به کمک مادر نیاز هست

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
اتفاقا مامانایی که خونه دارن عشقن عشق😉من تا حالا دورو برم بچه ای  رو ندیدم که از خانه داری ماد ...

یه مادر بافهم وباتربیت خوب ،.البته در کنارش باسواد وبا اخلاق چه شاغل چه غیر شاغل خیلی بهتر می‌تونه آرامش خونه رو حفظ کنه و با بچه ها وحتی همسر و خانواده همسر بهتر رفتار کنه گاهی سواد کمک می‌کنه گاهی تربیت خوب تاثیر داره گواهی هر دو باهم معجزه می‌کنه هر چیزی مطلق خوب نیس 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
ارشد روان شناسی تربیتی از دانشگاه دولتی معلم رسمی بسیار بسیار راضی😘

ازمون استخدامی اموزش پرورش شرکت کردین؟ چه سالی ازمون دادین و جذب شدین؟ الان حقوقتون مثل بقیه معلماست؟ چه مقطعی درس میدین؟

عرزشی جماعت تو تاپیکم اظهارنظر نکنه
شما اصلا انتقاد پذیر نیسی و گارد میگیری  من همیشه به همسرم میگم درسشو ادامه بده بخاطر بچه ضمن ...

با این تعریفی که شما از تحصیلات داری فکر نکنم بچه هات  از  چاپ شدن کتاب پدرشون قانع بشن احتمالا بازم به خاطر همون دیپلمه ای بودن پدرشون بازم خجالتی میکشن و اینکه خجالتی میکشن کتاب پدرشون رو به دوستاشون معرفی کنن چون پدرشون دیپلمس🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

اتفاقا مامانایی که خونه دارن عشقن عشق😉من تا حالا دورو برم بچه ای  رو ندیدم که از خانه داری ماد ...

بنظرم شما داری دست به هر شاخه ای میزنی که خودتو توجیه کنی!

ضمنا من نگفتم بچه از خانه داری مادرش خجالت میکشه چون همه مادرا حتی دکترا و حتی خودم خانه دارم😉 شما خوب کامنت بخونید بعد ریپلای کنین! گفتم فقط خانه داری بدون هیچ تحصیلی! 

همه اینها به کنار خجالت کشیدن کوچکترین مسئلست. مسئله اصلی بحث همون آموزشه که شما متنفری😉

حالا بچه هات که بزرگتر شدن و رفتن مدرسه متوجه مطلب من میشی

موفق و پیروز باشید

والا من واسه انتخاب رشته که رفته بودم گفتن بازارکار خوبی نداره ولی به نظرم خیلی رشته خوبیه👌

ببخشید میش درآمدتون بگید درماه؟؟؟

یک زن گرانبهاترین اعجاز خداست؛🖼 برای داشتنش باید وضوی باران گرفت؛🌧🧡🧡وبرمحراب رویش سجاده ای از گلبرگ یاس گسترد؛💗💗💐🌸🌺🌹وبه نام عشق شبنم وار بر عطر او سجده کرد؛🌟🌟🌟🌟⭐وهزاران هزار گل سرخ را تسبیح لحظه هایش نمود؛🌹🌹🌹🌹🌺او اجابت می کند عشقی بالاتر از خورشید و زیباتر از مهتاب را؛🦋🦋🦋 وتنهایک زن می داند آیین دوست داشتن را......و آنقدر زیبا هدیه می کند این عشق را که سیراب شوی....که او سردار عشق است.............❤❤❤❤👸👸وبهشت کمترین سرزمین اوست .......❤🧡💛💚💙💜🤎
متوجه منظورتون نشدم من کارشناسی رو مستقیم نخوندم....مهندسی منابع طبیعی گرایش شیلات خوندم ارشد هم ش ...

نه ببینید منظورم اینه که تو دفترچه انتخاب رشته برای مقطع کارشناسی یه رشته با عنوان (شیلات ) هست

ولی شما میگی کارشناسی رو مهندسی منابع خوندی بعععد برای ارشد رفتین شیلات

یا مثلا یه مورد دیگه هم هست کاارشناسی رشته ارتباط تصویری داریم

ولی از طرفی هم کسی که کارشناسیش گرافیک بوده میتونه بره گرایش ارتباط تصویری بخونه

من فرق این دو مسیر رو تو هردو رشته متوجه نمیشم

یعنی کدوم بهتره؟

تفاوتشون چیه؟

عرزشی جماعت تو تاپیکم اظهارنظر نکنه
با این تعریفی که شما از تحصیلات داری فکر نکنم بچه هات  از  چاپ شدن کتاب پدرشون قانع بشن اح ...

همینقدر که شما اصلا معنای تبادل نظر رو نمیدونید و با نیش و کنایه جواب میدین و تمسخر میکنین نشون دهنده فقر تحصیلات شماست!!!!