2777
2789
عنوان

تحصیلات؟؟؟؟؟؟؟🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 36559 بازدید | 1472 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😉❤❤

من با اونایی که میگن مهندسی کار نداره، مخالفم 

اگه واقعا یکی به هر رشته مهندسی علاقه داشته باشه، حاضره بره چند جا بدون حقوق کار کنه، که هم براش تجربه باشه هم سابقه کار، آخر سر هم اگه جَنَم داشته باشه، میره تو ی شرکت کار میکنه. یا همونجایی که هست، اگه کارش خوب باشه، بهش پیشنهاد کار دائم میدن

مقایسه کردن، یعنی نابود کردن لذت ها !!
عزیزم میشه بپرسم حقوق چقدر میدن با چه ساعت کاری  چه روزهایی تعطیلی

حقوق هیچی شرکت برای همسرمه  ۸صبح تا ۱

وقتی ۱۷سالم بود منو  با بچه ی توی شکمم تنها گذاشت ......چقدر سخت بود روزگار...................
دقیقا درستهههه برا همین میگم علاقه مهنه و من خودم میگم حتما حتماااا باید کاره ای شم تو رشتم ن برا پو ...

علاقه و پشتکار باید همراه هم باشن.یک عزیزی رفت رشته ایو تحصیل کرد با رتبه ۲زقمی کلیکلاس بیرون پول داد تا کارهای عملیو تخصصی یاد بگیره کلی مدرک ازاد در رابطه با رشتش چندتا پارتی گنده هم تو همون رشته داره نفر اول دانشکده خلاصه همه چی اما همیشه واسه ادامه دادن یا سرکار رفتن بهونه اورده و نشسته تو خونه بیکار.بنظرم سر درسو مدرسه خیلی خودشو خسته کرد و حالا خالی شده از انگیزه.علاقه هم نداشت فقط نمره میاورد

دل شکسته حافظ به خاک خواهد برد      چو لاله داغ هوایی که بر جگر دارد
دانشجوی کارشناسی مترجم  راضیم

میشه یکم راهنماییم کنی درمورد رشتت؟

رشته ی موردعلاقه ی منی الان تو

لطفا از پیج فروش لباس زیرم توی اینستا بازدید و حمایت کنینLebaszir_afsoon                                                   پیج فروش کتابم با 50درصد تخفیفBaran_e_kherad📚😍  لطفا یه صلوات برای اینکه عشقم برگرده سرکارش بفرسین😢دونفر با این خط داخل نی نی سایت هستن لطفا از تناقض صحبت ها تعجب نکنین😂   لطفا لطفا لطفا وقتی تاپیک میزنم نیاین انرژی منفی بدین..کلا آدمایی که میدونن انرژی منفی هستن وارد تاپیکام نشن     تا بی احترامی نبینم بی احترامی نمیکنم پس نگین دهه هشتادیا فلان..چون بشدت معتقدم جواب های هوی میباشد😁             درخواست دوستیم قبول نمیکنم