2777
2789
عنوان

تحصیلات؟؟؟؟؟؟؟🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 36559 بازدید | 1472 پست
رشته تون که عالیه زمینه ها و فرصت های شغلی رشته شما چیا هستن دقیقا؟ کجاها میتونین مشغول به کارشین؟

تورلیدری 

راهنمای تور 

آژانس ها مسافرتی 

ولی خودم تدریس رو دوست دارم ک فعلا نشده

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتری ادبیات. استاد دانشگاه. راضی نیستم چون هنوز استخدام نشدم و معلومم نیست که بشم یا نه🥴

استخدام میشی عزیزم....ناامید نباش .فعلا سابقه جمع کن تا وقتش به امید خدا برسه..

السلام علیک یا بقیه الله ‌"عجل الله تعالی فرجه" به جمع مشق انتظار بپیوندید

دیپلم تجربی

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

فوق لیسانس الهیات.قبل ازازدواج شاغل بودم الان خانه دار.دوست دارم معلم بشم البته با دعای خیرشما

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

استخدام در شرکت دانش بنیان فناوری اطلاعات

از کلیه علاقمندان به حوزه فناوری اطلاعات به ویژه دانشجویان و فارغ التحصیلان دعوت به همکاری می شود

حوزه و زمینه فعالیت: فناوری اطلاعات و ارتباطات

شرایط استخدام

داشتن حداقل مدرک تحصیلی دیپلم

علاقه به حوزه کاری فناوری اطلاعات

سابقه کاری و تخصص نیاز نیست

جهت همکاری لطفا  به همین شماره در تلگرام پیام بدهید

حوزه فعالیت : فناوری اطلاعات و ارتباطات،تایپ،ترجمه و ...

به آیدی Melika_n7_29

چرا دوس نداشتی بری سرکار یا کار پیدا نشد؟؟؟

کار که فراوانه

عاشق رشتم هستم هنوزم وقتی گذرم به بیمارستان میفته یا دوستامو میبینم هوایی میشم

به خاطر کار همسرم تو شهر غریبم  برای نگهداری از بچه هام مشکل داشتم ترجیح دادم تو خونه بمونم و بچه هامو بزرگ کنم اما وقتی آرامش زندگیمو میبینم میگم ارزش گذشتن از علاقمو داشته

کسی که زیبایی اندیشه دارد ، زیبایی ظاهر خود را به نمایش نمی گذارد . *شهید مرتضی مطهری*

کارشناسی ارشد مهندسی دارم...علاقه ندارم بهش

کاش از اول هنرستان موسیقی درس میخوندمو دانشگاه رشته موسیقی میخوندم و مدرس موسیقی و نوازنده حرفه ای میشدم

البته الان کلاس میرم ساز میزنم ولی خب اونی که باید میشد نمیشه اینجوری...بالای 30 سالمه الان

پریشاهدخت قصه ها...بنشین کنار من سادگیه دیدنی/حرف بزن ای غزل سالها شنیدنی/چای به نیمه رسید نقل لبت آب شد/حرف بزن ای غزل نغمه ی جان منی
منم لیسانس دارم و پرستارم خداروشکر راضیم امشبم شیفتم🤦‍♀️

شما ورودی چه سالی هستین؟ تازه مشغول به کار شدین؟ میتونم حقوقتون رو بپرسم؟

عرزشی جماعت تو تاپیکم اظهارنظر نکنه
هرکسی یه چیزی میگه یکی میگه بازار کارش اشباع یکی میگه خوبه من اصلا نمیدو نم باید چی کار کنم

ببین دوست عزیز

شما هرررررررررررررشغلی بخوای بری

همیشه یه عده هستن غر میزنن

یه عده هستن به به چه چه میکنن

حرفم اینه که تو هر شغلی یه سری نمونه های موفق داریم و یه سری نمونه های ناموفق

مگه همه معلمها موفقن و راضین؟

همه دامپزشکل موفق و راضین؟

همه مهندسا موفق و راضین؟

همه ارایشگرها چطور؟ 

همه خلبان ها؟

همه پزشکها؟

مسملا نه!

بخش عمده ش رو دوش خودته

از من به شما نصیحت دنبال کار نباشید ریلکس خونه باشید بخدا جز اعصاب خوردی و سفید شدن موهاتون و گشنگی ...

کار نکنیم از کجا نون بخوریم؟😐😐😐