بچه ها دوستان بیاین بگین تحصیلاتتوت و رشتتون چیه؟؟؟؟؟
چ کاره اید؟؟؟؟ دوس دارید از چیزی ک هستید.؟؟؟
😍😁👩🏻🎓
دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
دوست دارم معلم بشم و با بچه های ابتدایی کارکنم و ارشدمو کودک و نوجوان بخونم
فقط به خدای مهربونمون اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم اتاق عملم ولی خیلی علاقه دارم به پزشکی اون سال که کنکور دادم مریض شدم خیلی بد پنج ماه بستری بودم هیییی دلم تو حسرت پزشکی بعد شرایطم یه جوری شد نتونستم کنکور بدم خوشبحالتون ان شالله موفق باشید
خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
درآمد عالی منظورتون چقدره با چه تحصیلاتی و کارتون در واقع ام دی اف کارید ؟
کارم با چوب و ممبران هستش و خودم کارگاه درام سرمایه میخواد ولی در کل درآمد هم داره بعضی کارها اگر سرمایه اولیه را داشته باشی تحصیلات آنچنانی نمیخواد رشته تحصیلیم چوب بود ودر این زمینه هم موفق شدم و الان ۲۰سال سابقه کاری دارم و راحتم
کاربر مرد و کورد هستم @@هیچ وقت ادعای برتری مکن بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن
فوق لیسانس کامپیوتر و کارمند هستن، ولی من خیلی برام مهم نبود، درواقع فقط دوست داشتم همسرم دانشگاه رفته باشه و مقطعش برام مهم نبود، همه که قرار نیست درس بخونن، شاید کسی در مسیر دیگه ای موفق تر باشه، مهم اینه که اون آدم در زندگی چه تجربه هایی کسب کرده و چقدر تونسته نسبت به گذشته ی خودش پیشرفت کنه، شما دکتری دارید؟
از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌