2777
2789
عنوان

تحصیلات؟؟؟؟؟؟؟🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 36559 بازدید | 1472 پست
اوه نداره اره مجازی موسیقی نمیشه ایشالا میارن تو شهرتون نبودم فداسرتتت حتما هنرا دیگ داری

من حس میکنم تو هیچی موفق نیستم هر کلاسی ک میرم بعد ولش میکنم تا حالا صدتا کلاس هنری رفتم و بی فایده 😣

لیسانس روانشناسیم 

۲ سال سابقه کار دارم 

مربی پیش دبستان بودم 

الانم میخوام ازمون استخدامی بدم گرچه خیلی چیزا پیش اومد نتونستم خوب بخونم 

دوست دارم معلم بشم و با بچه های ابتدایی کارکنم و ارشدمو کودک و نوجوان بخونم 

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تصمیممو گرفتم میخوام خودکشی کنم

مسخره بازی در نیاااااار

الان دانشگاه ها حضوری نیست

حضوری بشه و بری اینقدرررر کیف میده

اینقدرررر حال میکنی

اینقدرررر با ادمای جدید اشنا میشی 

که دیگه زندگیت رو بندِ به همون یه نفری که رفته نمیبینی

عرزشی جماعت تو تاپیکم اظهارنظر نکنه
پوففففف ترم ۳ پزشکی بعدا میخوام تخصص جراحی برم

منم اتاق عملم ولی خیلی علاقه دارم به پزشکی اون سال  که کنکور دادم مریض شدم خیلی بد پنج ماه بستری بودم هیییی دلم تو حسرت پزشکی بعد شرایطم یه جوری شد نتونستم کنکور بدم خوشبحالتون ان شالله موفق باشید 

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
درآمد عالی منظورتون چقدره  با چه تحصیلاتی  و کارتون در واقع ام دی اف کارید ؟

کارم با چوب و ممبران هستش و خودم کارگاه درام سرمایه میخواد ولی در کل درآمد هم داره  بعضی کارها اگر سرمایه اولیه را داشته باشی تحصیلات آنچنانی نمیخواد   رشته تحصیلیم  چوب بود ودر این زمینه هم موفق شدم و الان ۲۰سال سابقه کاری دارم و راحتم 

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن
تخصص جراحی؟؟؟؟؟ کدوم جراحی دقیقا؟ نشنیدم تا حالا دانشجو جان

جراح عمومی مگ نشنیدین تاحالا؟؟

مثلا شما میری متخصص داخلی کیسه صفراتون سنگ داشته باشه متخصص داخلی ک عملش نمیکنه باید برین پیش جراح عملش کنه.!!!

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
همسرتون شغل و تحصیلاتش چیه

فوق لیسانس کامپیوتر و کارمند هستن، ولی من خیلی برام مهم نبود، درواقع فقط دوست داشتم همسرم دانشگاه رفته باشه و مقطعش برام مهم نبود، همه که قرار نیست درس بخونن، شاید کسی در مسیر دیگه ای موفق تر باشه، مهم اینه که اون آدم در زندگی چه تجربه هایی کسب کرده و چقدر تونسته نسبت به گذشته ی خودش پیشرفت کنه، شما دکتری دارید؟

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌