2777
2789
عنوان

تحصیلات؟؟؟؟؟؟؟🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 36559 بازدید | 1472 پست
طراحی سایت رو میشه با فیلم یاد گرفت به نظرتون؟ شما چه منبعی رو پپیشنهاد میدین

من خودم با فیلم یاد گرافتم

ولی باید پشتکار و تمرین داشته باشی 

من چند تا اموزش توی فرانش و دیدم فک کنم اسم استاده مهرداد امیدی بود واسه مقدمه عالیه

بعدش هم هی توو یوتوب و سایت های مختلف سرچ کن 

البته اگه ورد پرس بخوای که آب خوردنه 

کد نویسی سخته یکم

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن
رشته مامایی یکم ک نه سختر و بیچاره کن تر از پرستاری و تکنسین .. من میخاستم ازاد بخونم ولی خیلیا راضی ...

من که همینجوری زدم دولتی قبول شدم...

ینی راستش برام مهم نبود که اصلا چی بخونم 

أحب نفسي في أي إصدار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من رشتم حسابداری بود .رفتم مدرکای خیاطیم رو گرفتم چندساله مشغول خیاطی ام😁بسیاااار راضی و عاشق کارم

خیلی خوبههه علاقه مهمه❤❤😍افریننن خوبه ایشالا طراح لباس بزرگی شی

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
ببخشید اگه اشتباه از بنده بوده 

نه خواهش میکنم

بله مقطع کاردانی می خونم

اون مبحث کارآموزی رو هم موافقم خیلی تاثیر مثبتی داره

اما من نمیدونم چرا اعتماد به نفس محیط کارو ندارم انگار میترسم که خراب کنم

رشته مامایی یکم ک نه سختر و بیچاره کن تر از پرستاری و تکنسین .. من میخاستم ازاد بخونم ولی خیلیا راضی ...

رشته مامایی درآمدش بیشتر از پرستاری هستش

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن
من خودم با فیلم یاد گرافتم ولی باید پشتکار و تمرین داشته باشی  من چند تا اموزش توی فرانش و دی ...

کلاس بهتر نیس؟؟؟

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
من که همینجوری زدم دولتی قبول شدم... ینی راستش برام مهم نبود که اصلا چی بخونم 

مگ میشه ینی اینده برات مهم نیس

بچه آخر که باشی:وقتی حرف میزنی انگار تو دبه گوزیدی..  با فکر کردن به هر الاغی ذهن خود را باغ وحش نکنید 🚫.. 
واییییی خدا دلم غش رفت براش شما دعا کنید اصا بشههه بفهمه حسمو حس داشته باشه کافیع برام هیجی نمیخوام❤ ...

میدونید به نظر من اگر دختری بخواد با حرکاتش و نگاهش میتونه کاری کنه بدون اینکه حرفی به زبون بیاره پسری عاشقش بشه. اتفاقا همین سکوت ها که نوشتید کلی حرف توشون خوابیده

نه خواهش میکنم بله مقطع کاردانی می خونم اون مبحث کارآموزی رو هم موافقم خیلی تاثیر مثبتی داره اما ...

کدوم شهر هستی 

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن
من خودم با فیلم یاد گرافتم ولی باید پشتکار و تمرین داشته باشی  من چند تا اموزش توی فرانش و دی ...

بله ممنون از شما

الان مشغول کار هستید

بله وردپرس که خیلی اسونه

منم رشتم نرم افزار هست اما میخواستم پیشرفته تر یاد بگیرم 

من کلا از زندگیم راضی نیستم.... از زنده بودنم....

چراا؟؟ ناشکری نکن عزیزم😭

واییییی خدا دلم غش رفت براش شما دعا کنید اصا بشههه بفهمه حسمو حس داشته باشه کافیع برام هیجی نمیخوام❤ ...

فقط از همه مهمتر باید به این سوال جواب بدید پیش خودتون که چرا دوستش دارید. برای تیپشه برای شغلشه برای اخلاقشه...؟ و اینکه چقدر مطمین هستید اون چیزی که فکر میکنید باشه