بچه ها دوستان بیاین بگین تحصیلاتتوت و رشتتون چیه؟؟؟؟؟
چ کاره اید؟؟؟؟ دوس دارید از چیزی ک هستید.؟؟؟
😍😁👩🏻🎓
دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
رشته مامایی یکم ک نه سختر و بیچاره کن تر از پرستاری و تکنسین .. من میخاستم ازاد بخونم ولی خیلیا راضی ...
رشته مامایی درآمدش بیشتر از پرستاری هستش
کاربر مرد و کورد هستم @@هیچ وقت ادعای برتری مکن بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن
من خودم با فیلم یاد گرافتم ولی باید پشتکار و تمرین داشته باشی من چند تا اموزش توی فرانش و دی ...
کلاس بهتر نیس؟؟؟
میدونید به نظر من اگر دختری بخواد با حرکاتش و نگاهش میتونه کاری کنه بدون اینکه حرفی به زبون بیاره پسری عاشقش بشه. اتفاقا همین سکوت ها که نوشتید کلی حرف توشون خوابیده
نه خواهش میکنم بله مقطع کاردانی می خونم اون مبحث کارآموزی رو هم موافقم خیلی تاثیر مثبتی داره اما ...
کدوم شهر هستی
کاربر مرد و کورد هستم @@هیچ وقت ادعای برتری مکن بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن
فقط از همه مهمتر باید به این سوال جواب بدید پیش خودتون که چرا دوستش دارید. برای تیپشه برای شغلشه برای اخلاقشه...؟ و اینکه چقدر مطمین هستید اون چیزی که فکر میکنید باشه