2777
2789
عنوان

تحصیلات؟؟؟؟؟؟؟🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 36559 بازدید | 1472 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مقدمات بالینی چیه؟فیزیوپات مقدمات بالینیه اسمش منظورتون سمیولوژی یا همون معاینه فیزیکیو شرح حاله؟؟

اره توی دانشگاه ما اسم واحدش مقدمات بالینه

آخر فیزیوپات ۲ 

بازم خداروشکر که الحمد الله وگرنه والا بخدا :|
من خودم رشته ام مهندسی هست دخترم علاقه نداشت خودم حس کردم رشته هنری دوست داره بهش پیشنهاد دادم الانم ...

کار درستی کردید شما به عنوان یک پدر مهندس خوب تونستید راهنماییش کنید

سپردم به خدا..
البته اگر اون اقا پارتی خوبی بشه براتون چون تو این جور کارها پارتی از همه مهمتره.    

واییییی خدا دلم غش رفت براش شما دعا کنید اصا بشههه بفهمه حسمو حس داشته باشه کافیع برام هیجی نمیخوام❤🥺🥺😭😭 اگ تاپیکا قبلیم بخونین قضیش گفتم

تو فرودگاهه و قشنگ پارتی میشه بشع ولی اینو نمیخوام فقط میخوام  دو طرفه باشه حس همین   هیج❤🙈😭😭😭😭😭

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
ممنونم عزیزم همچنین❤

مرسی گلمممممم❤

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
نه عزیزم این چه حرفیه

رشته مامایی یکم ک نه سختر و بیچاره کن تر از پرستاری و تکنسین .. من میخاستم ازاد بخونم ولی خیلیا راضی نبودن 

بچه آخر که باشی:وقتی حرف میزنی انگار تو دبه گوزیدی..  با فکر کردن به هر الاغی ذهن خود را باغ وحش نکنید 🚫.. 
مگه من گفتم کارشناسی عزیزم من گفتم دانشجوام فقط😂

ببخشید اگه اشتباه از بنده بوده 

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن
درسته. ان شاالله.    

تشکرررر🙏🏻🙏🏻

مگه من گفتم کارشناسی عزیزم من گفتم دانشجوام فقط😂

ترم چندم میخونی 

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن
دانشجو پزشکیم در آینده میخوام یا تخصص داخلی بخونم یا کاردیولوژی

عالیه خانم دکتر❤