بچه ها دوستان بیاین بگین تحصیلاتتوت و رشتتون چیه؟؟؟؟؟
چ کاره اید؟؟؟؟ دوس دارید از چیزی ک هستید.؟؟؟
😍😁👩🏻🎓
دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
🌸🌸ازتون خواهش میکنم درباره ی زندگی قبلی من هیچ سوالی نپرسید خیلی خیلی ممنونم🌸🌸مادر۳ تا فرشتم😍😍😍😍اگه دهاتی بودن برای شما فحشه🥹من با افتخار میگم دهات زادم🧡🤍🤍گاهی اوقات نمیتونم درست جمله بندی کنم پس اگه دیدین اشتباهه حتما بهم بگید..اگه بختیاری یا کورد هم هستید لطفا با این کاربری بختیاری یا کوردی حرف بزنید 😁ممکنه متوجه نشم اگه سعی بکنید بهم یاد بدین معنی جملاتو که دیگه خیلی ممنونم🤍🤍🤍🤍 این یه صحبت مادرانست با تمام دخترای ناز این سایت :✨️✨️دختر قشنگم یادبگیر که این زندگی برای توعه! دختر بودنت بنا بر محدود بودنت نیست!هرجا دوست داری برو و هرکار میخوای بکن!جوری بزرگ شو که بهت نگن چون دختره ضعیفه! یادت نره تو قوی ترین و زیبا ترین موجود این جهانی به خودت ایمان داشته باش✨️✨️ به اصالت خودتون افتخار کنید به اینکه توی چه قومی متولد شدید افتخار کنید و گویش و لهجه اون زبون رو یاد بگیریدو به قوم های دیگه احترام بذارید اون وقت میفهمید که آدمها توی قومیتهای مختلف چه خصلتهای عجیب و خوبی دارن و شهری که توش زندگی میکنید رو برتر ندونید. واژهٔ شهرستانی، دهاتی و.... واژگان زیبایی هستن اما یک عده انسان ناآگاه از اونا در موقعیت های نامناسب استفاده میکنن. هیچکس شهرستانی نیست، هرکس هم که توی تهران به دنیا اومده با کلاس نیست. اینا هیچ کدومشون روی شخصیت و فرهنگ ما تاثیری نمیذارن و حتی به زبان مادریمون که فارسی باشه چیزی اضافه نمیکنن. هیچ شهری برتری به شهر دیگه نداره همینطور هم آدمهاش. این حرفها فقط باعث تفرقهافکنی و تنفر قومیتها نسبت به هم میشه.
نه خواهش میکنم بله مقطع کاردانی می خونم اون مبحث کارآموزی رو هم موافقم خیلی تاثیر مثبتی داره اما ...
اینجوری هم نیست میتونی یک مدت با حسابرسهای مالیات که بیرون دفتر دارن کار کنی و یاد بگیری و یا از یک آشنا کمک بگیری
کاربر مرد و کورد هستم @@هیچ وقت ادعای برتری مکن بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن
از دو جهت بررسیش میکنم از جهت وجه اجتماعی و در امد و اینده و اینا راضیم
ازش لذت نمیبرم چون رشته موردعلاقه ام نیست من عاشق این بودم نقاشی بکشم و تموم دنیارو سفر کنم و بگردم نمیتونم تموم روزو رو پام یه جا بند شم دوست دارم هروز یه جای متفاوت باشم و متاسفانه این شغل اصلا با روحیاتم سازگار نیست
بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن
آدما عاشق میشن اکثر اوقاتم به عشقشون نمیرسن یا وقتی میرسن خیلی از اوقات متوجه میشن طرفشون اونی که فکر میکردن نبوده. پس اینو بدونید با نرسیدن ها یا سختی ها زندگی به آخر نمیرسه. مهم اینه که چیزی پیش بیاد که در نهایت به سود آدم باشه.