2777
2789

امروز اومدم یه چیزی سرچ کنم دیدم یسری کلمه های بد و عجیب آوردم با خودم گفتم خدایا من اصلا کی اینا رو سرچ کردم .

رفتم هیستوری ام رو چک کردم دیدم پر از این ها 😰

فهمیدم کار داداشمه. داداشم توی فضای مجازی محتوای غیر اخلافقی دیده (باید اشاره کنم که سنشم خیلی کمه هول و هوش ۷ ۸ سال) و معلومه که کنجکاو شده بیشتر بدونه.
پیشنهاد میکنین چجوری باهاش رفتار کنم و چی بهش بگم تا بدون اینکه صدمه ببینه دست از این کار برداره.😔

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۷_۸ سال ؟؟؟؟؟؟😳😳😳😳😳

کوتاهی و سهل انگاری خانواده !!!!!!!!

چیز دیگه ای نمیتونه باشه

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
چرا یه بچه 7 8 ساله باید بره تو گوگل؟

کلاس اول و لپتاب همش بخاطر کلاس ها دستش 

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 

الله اکبر از دست این بچه ها ،گوشی بش ندید لطفا😐اصا حالم یطوری شد!

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
۷ سال تازه کلاس اوله هنوز الفبارو کامل نخونده چطوری گوگل این مطالبو میزنه میبینه 😬😬😬😬

خوندن نوشتن بلده