2777
2789
عنوان

زایمان

137 بازدید | 17 پست

سلام دوستان کیا بدون درد رفتن بیمارستان و زایمان کردن؟ 

زایمان طبیعی یا سرازین؟ 

لطفا تجربه تونو ب اشتراک بزارید 

ممنونم عزیزان

همیشه اهداف زندگی تو دنبال کن 😉                             تو میتونی ب همه آرزوهات برسی 🙂.                          اول ب خودت احترام بزار تا محترم شمرده شی😁.           خودتو بیشتر از هرکس دوست داشته باشه چون             تو تواین جهان تک وخاصی😊.                                  ما یک بار تو این جهان زندگی میکنم 😃 این جهان ارزش ناراحتی و قصه☹️ خوردن نداره☺️  تا میتونی ب دیگران محبت کن وسعت دلت خیلی زیاده بزار بخشش تمام وجودتو فرا بگیره تا آرامش واقعی رو حس کنی 😍درک کردن رفتار آدما ها رو سرلوحه خودت قرار بده 🙃  از هیچ کس توقع نداشته باش تا وجدانت همیشه راحت باشه🤠                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کیسه ابم پاره شد طبیعی  زایمان کردم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

سزارین روزشو دکتر تعیین میکنه معمولا ۳۸ هفته و ۴ روز پایان نه ماه

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

من 36هفته ام بود رفتم ببیمارستان با کمر درد شدید بسترایم کردن چون ضربان قلب بچه ام کم میزد بعد از 6روز بیمارستان موندن تو 37هفته بردن سزارین بچه رو خداروشکر سالم برداشتن من با اینکه بیمارستان دولتی بودم هیچ دردی احساس نکردم

خدایا خودت کمکم کن تا زندگیمو به نحو احسنت ادامه بدم خدایا کمکم کن تا مادر بهتری باشم
بچه های گل انشالله فردا میرم سزارین فارق شم لطفا برای منو نی نیم صلوات بفرستید 🌺❤😘

ایشالله بسلامتی بچه اتوو بدنیا میاری فقط بچه روزهای اول قشنگ شیر نمیخوره از گرسنگی گریه میکنه اگه بتونی یک شیر خشک ببر 

اینم تجربه ای منه 

خدایا خودت کمکم کن تا زندگیمو به نحو احسنت ادامه بدم خدایا کمکم کن تا مادر بهتری باشم

آخه من 40 هفته رو تموم کردم کلی پیاده روی کردم زعفران و دارچین و دمنوش آویشن هم الان دوهفته ست که میخورم نه کسیه آبم پاره شده نه درد دارم همینطوری مینوندم

همیشه اهداف زندگی تو دنبال کن 😉                             تو میتونی ب همه آرزوهات برسی 🙂.                          اول ب خودت احترام بزار تا محترم شمرده شی😁.           خودتو بیشتر از هرکس دوست داشته باشه چون             تو تواین جهان تک وخاصی😊.                                  ما یک بار تو این جهان زندگی میکنم 😃 این جهان ارزش ناراحتی و قصه☹️ خوردن نداره☺️  تا میتونی ب دیگران محبت کن وسعت دلت خیلی زیاده بزار بخشش تمام وجودتو فرا بگیره تا آرامش واقعی رو حس کنی 😍درک کردن رفتار آدما ها رو سرلوحه خودت قرار بده 🙃  از هیچ کس توقع نداشته باش تا وجدانت همیشه راحت باشه🤠                 

چکار کنم بنظرتون قراره امروز زایمان کنم سنو برام زده آخرش هیچ علائمی ندارم 

اگه فردا برم بیمارستان منو قبول میکنن زایمان کنم چه طبیعی چه سزارین بنظرتون؟