سلام دوستان کیا بدون درد رفتن بیمارستان و زایمان کردن؟
زایمان طبیعی یا سرازین؟
لطفا تجربه تونو ب اشتراک بزارید
ممنونم عزیزان
همیشه اهداف زندگی تو دنبال کن 😉 تو میتونی ب همه آرزوهات برسی 🙂. اول ب خودت احترام بزار تا محترم شمرده شی😁. خودتو بیشتر از هرکس دوست داشته باشه چون تو تواین جهان تک وخاصی😊. ما یک بار تو این جهان زندگی میکنم 😃 این جهان ارزش ناراحتی و قصه☹️ خوردن نداره☺️ تا میتونی ب دیگران محبت کن وسعت دلت خیلی زیاده بزار بخشش تمام وجودتو فرا بگیره تا آرامش واقعی رو حس کنی 😍درک کردن رفتار آدما ها رو سرلوحه خودت قرار بده 🙃 از هیچ کس توقع نداشته باش تا وجدانت همیشه راحت باشه🤠
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
من 36هفته ام بود رفتم ببیمارستان با کمر درد شدید بسترایم کردن چون ضربان قلب بچه ام کم میزد بعد از 6روز بیمارستان موندن تو 37هفته بردن سزارین بچه رو خداروشکر سالم برداشتن من با اینکه بیمارستان دولتی بودم هیچ دردی احساس نکردم
خدایا خودت کمکم کن تا زندگیمو به نحو احسنت ادامه بدم خدایا کمکم کن تا مادر بهتری باشم
آخه من 40 هفته رو تموم کردم کلی پیاده روی کردم زعفران و دارچین و دمنوش آویشن هم الان دوهفته ست که میخورم نه کسیه آبم پاره شده نه درد دارم همینطوری مینوندم
همیشه اهداف زندگی تو دنبال کن 😉 تو میتونی ب همه آرزوهات برسی 🙂. اول ب خودت احترام بزار تا محترم شمرده شی😁. خودتو بیشتر از هرکس دوست داشته باشه چون تو تواین جهان تک وخاصی😊. ما یک بار تو این جهان زندگی میکنم 😃 این جهان ارزش ناراحتی و قصه☹️ خوردن نداره☺️ تا میتونی ب دیگران محبت کن وسعت دلت خیلی زیاده بزار بخشش تمام وجودتو فرا بگیره تا آرامش واقعی رو حس کنی 😍درک کردن رفتار آدما ها رو سرلوحه خودت قرار بده 🙃 از هیچ کس توقع نداشته باش تا وجدانت همیشه راحت باشه🤠
اگه فردا برم بیمارستان منو قبول میکنن زایمان کنم چه طبیعی چه سزارین بنظرتون؟