2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من ناراضی نیستم اما وقتی ازدواج کنی بچه دارم میشی من ترس دارم ازاینکه بچه م مریض میشه تا خوب بشه من میمیرم زنده میشه😢😢😢

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍

من زیاد ناراضی نیستم ولی خوب سختی های خودشو داره آدم محدودمیشه اآزدانه نمیتونه تصمیم بگیره همه جا در هر شرایطی باید به فکر شریک زندگیت باشی و درکش بکنی 

خدایا خودت کمکم کن تا زندگیمو به نحو احسنت ادامه بدم خدایا کمکم کن تا مادر بهتری باشم
هه هه اولش همینو میگفتم بیا ۷ ماهه باردارم😂😂

خب من اصلا جوشو ندارم 

ب هیچکی اجازع حرفشم نمیدم حتی 

حتی تو رابطع با پسری هم نمیرم 

ولی اخلاقم و نوع لباسام طوریع ک همع بم میگن اصلا بت نیمخورع با کسی نباشی فقط چون ب روزم 😏😂

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

انشالله که سایه پدرتون همیشه بالا سرت باشه منم بخاطر بچه هام دارم زندگی میکنم فقط

قربونتون برم همچنین همین مسئولیتع ک میترسم زیرش برم

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

من زیاد ناراضی نیستم ولی خوب سختی های خودشو داره آدم محدودمیشه اآزدانه نمیتونه تصمیم بگیره همه جا در ...

از طرفی خانواده شوهرت هست باید با اونا کناربیایی

خدایا خودت کمکم کن تا زندگیمو به نحو احسنت ادامه بدم خدایا کمکم کن تا مادر بهتری باشم
قربونتون برم همچنین همین مسئولیتع ک میترسم زیرش برم

ایشالله که زندگی بر وقف مرادتون باشه ولی ازدواج بچه دار شدن یه حس و حال دیگه ای داره دیگه خوب و بدش با خداست

خب من اصلا جوشو ندارم  ب هیچکی اجازع حرفشم نمیدم حتی  حتی تو رابطع با پسری هم نمیرم  ...

والا دوست معمولی بودیم تو یه جمع همه مثل خودمون اصلا نفهمیدم چی شد یه دفعه دیدم عه زنشم 😂😂😂

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
من نشستم یهوی همه لامپارو خاموش میکنه.مثلا صرفه جوی میکنه

هرکردم صرفه جویی رو تو یه چیز میبینن به من میگه هود نزن هواکش بزن آخه مگه فرق میکنه😂😂😂

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

نه خیلیم خوبه خداروشکر

تویی به جای همه و هیچکس بجای تو نیست⁦❤️⁩...میدونی مرد زندگیم...کنارت به زیباترین شکل ممکن خوشحالم 🌈💎خوشبختی رو تو وجودت پیدا کردم و از ته دل درک کردم که به چه درستی توی قرآن اومده که"همسرانی از جنس خودتان برایتان آفریدیم" ...تو از جنس منی,من حتی اون لحظه هایی که کفریت میکنم با اخم نگام میکنی و نیم ساعت بعدش با یه جعبه شکلات و کاکائو برمیگردی پیشم و با لبخند میگی بچه بزرگ کردن دردسرم داره😊🤗رو با هیچ عاشقانه ایی تو این دنیا عوض نمیکنم...من کنارت قد کشیدم،رشد کردم ،بزرگ شدم،و فهمیدم مامان و بابام درست میگفتن که ⁦❤️⁩تو⁦❤️⁩ همون انتخاب درستی هستی واسه یه عمر زندگی...همسرم مرسی که تکیه شدی و تکیه گاه موندی...مرسی که هر جا که لازم بود همسر بودی... و هر جا هم لازم شد پدر ... هر جا که دلم گرفت بهترین رفیق شدی و...هر جا که درددل داشتم سراپا گوش شدی واسه شنیدن...بهترین رفیق زندگیم به چه زبونی شکر کنم بودنتو...⁦❤️⁩🌈💎💍⁦♥️⁩💖
والا دوست معمولی بودیم تو یه جمع همه مثل خودمون اصلا نفهمیدم چی شد یه دفعه دیدم عه زنشم 😂😂😂

اره اکثرا ازدواج ها یهویی میشه تا آدم بفهمه چیشد میبینه توخونشه