2777
2789
من ک قصدم تا ته مجردیع

منم همین قصد رو دارم

ولی دیگ سن30سالگی پناهنده میشم خونه شما😐

من آرزو میکنم "زنان"👸 نه بر "مردان" بلکه بر خودشان قدرت داشته باشند.💪🌼🍃
والا دوست معمولی بودیم تو یه جمع همه مثل خودمون اصلا نفهمیدم چی شد یه دفعه دیدم عه زنشم 😂😂😂

خیلی خوبع 

من هنوز حس نکردم کسی عین خودمع 

ادمیم معاشرتی 

بیشتر رفیقامم پسر بودن از بچگی 

زودم جذب میکنم اما خودم دور میشم

دست خودم نی بدبینم

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همین قصد رو دارم ولی دیگ سن30سالگی پناهنده میشم خونه شما😐

عااا بیا 

مامانم قشنگ قاتل جفتمون میش😂

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

اره اکثرا ازدواج ها یهویی میشه تا آدم بفهمه چیشد میبینه توخونشه 

😂

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
خیلی خوبع  من هنوز حس نکردم کسی عین خودمع  ادمیم معاشرتی  بیشتر رفیقامم پسر بودن ا ...

یه روز یه جا پیش میاد دمت گرم که داری الان با هر حالتی که هستی حال میکنی منم تا ۳۰ سالگی مطمئن بودم ازدواج نمیکنم

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
یه روز یه جا پیش میاد دمت گرم که داری الان با هر حالتی که هستی حال میکنی منم تا ۳۰ سالگی مطمئن بودم ...

فادات دا 

مثلا من حس و حال بیرون زیاد ندارم خونمونو زیاد دوس  دارم شاید از بیرون زندگی یکنواخت عادی داشتع باشم اما اینقد توش بزا خودم هیجان دارم ک حظ میکنم

عااا بیا  مامانم قشنگ قاتل جفتمون میش😂

عیب نداره مادر خانده قاتل خیلی دوست

فقط اجی من روی تخت میخابم🙂

فادات دا  مثلا من حس و حال بیرون زیاد ندارم خونمونو زیاد دوس  دارم شاید از بیرون زند ...

👏👊👍

عیب نداره مادر خانده قاتل خیلی دوست فقط اجی من روی تخت میخابم🙂

مامانم رفیقمون میش کیف میدع بمون 

ار دا دو نفرع😂

حالا موضوع شد دوتا عکس... 😂  فرناز حبیبی و ژینا

اوه اوه ژینارو نگم براتون یعنی تصوراتت بهم میریزه ببینیش بسسسسس ک این بشررررر نازه لعنتی 

@ژیناگلمن  

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌
مامانم رفیقمون میش کیف میدع بمون  ار دا دو نفرع😂

من خونه خودمون روی تخت نمیخابم

میخایم بیام اونجا هار شدم 😂❤