2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه روشی داره مامانم یکم شبیه روش شماست

دوتا پیازو حلقه حلقه برش بزنین و حلقه هاشو از هم دربیارین و یدونه و نصفی هم  فلفل دلمه بزرگ بزرگ برش بزن مثلا یدونه رو تقسیم به چهار کن.

بعد تو قابلمت لایه اول پیازا رو بریز جوری که کل کفشو بپوشونه. بعد مرغا رو با پوست بچین روشون بعد فلفل دلمه‌ایا رو بچین رو مرغا و روغنم بریز رو همشون. رو در قابلمت یه دمکنی بزار بعد بزار رو قابلمت.اینطوری خوب آب میندازه.

۴۵ دقیقه که گذشت اندازه نصف لیوان آب رو توش زردچوبه و نمک و فلفل و ادویه های دلخواهت و رب رو بریز و هم بزن و بریز رو مرغات. اگه مرغت زیاد آب پس داده از نصف لیوان کمتر اب بریز.

درشو بزار تا یه بیست دقیقه نیم ساعت. خیلی عالی میشه 

گاهی در قعر چاه گاه بر قله آسمان، بایپولار!                              کاهش وزن ۱۲ کیلویی در ۱۲ ماه: وزن اولیه ۷۲ کیلو قد ۱۷۲                      
یه روشی داره مامانم یکم شبیه روش شماست دوتا پیازو حلقه حلقه برش بزنین و حلقه هاشو از هم دربیارین و ...

یادم رفت بگم حرارت زیر این مرغ تو تمام مراحل باید خیلی کم باشه در حد دم کردن برنج

گاهی در قعر چاه گاه بر قله آسمان، بایپولار!                              کاهش وزن ۱۲ کیلویی در ۱۲ ماه: وزن اولیه ۷۲ کیلو قد ۱۷۲                      
یادم رفت بگم حرارت زیر این مرغ تو تمام مراحل باید خیلی کم باشه در حد دم کردن برنج

آره این مدلی خیلی خوشمزس خواهرم‌تو همین مایه ها درست میکنه خیلی خوب میشه ماشالله ب مامان کدبانوتون😍

❤Drill dixon my 
آره این مدلی خیلی خوشمزس خواهرم‌تو همین مایه ها درست میکنه خیلی خوب میشه ماشالله ب مامان کدبانوتون😍

ماشالله به اجی کدبانوتون😊

من پیازو میچینم ته ظرف میسوزه

عزیزم روغن بریز و درشو کیپ کیپ با دمکنی ببند ما که میپزیم نمیسوزه

زیرشم باید خیلی کم باشه تا کم کم آب بندازه😊

اگه دیدی آب نمیندازه در حد نصف لیوان کمتر آب بریز توش دیگه حتما آب میندازه عزیز

خیلی عالی بود مرسی ❤️

خواهش میکنم قابلتو نداشت😊