2777
2789
عنوان

۲۰ تا ۳۰ سالگی ..

508 بازدید | 25 پست

از ۲۰ تا ۳۰ سالگی باید چی یاد بگیریم مهم ترین چیزی که باید بعد از این سن بهش برسیم چیه ؟

تجربه ی خودتون از این دوران که داخلش هستید یا گذروندیت چیه ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرکاری دوست‌داری انجام بده که بعداحسرت‌نخوری..بهترین‌دوران بنظرمن دیگه‌نمیدونم.چون‌بعد ۳۰رو دوس ندار ...

بعد از این سن بزرگترین دستاورد باید چی باشه؟

بعد از این سن بزرگترین دستاورد باید چی باشه؟

نمیدونم.خودمم‌چندماه دیگه ۳۰تمام‌میشم..فقط‌حسرت اینومیخورم‌چرا‌برای خواسته هام‌تلاش نکردم.جراالکی‌ غصه خوردم

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

من ۲۳ سالمه 

منم نزدیک ۲۳ هستم حس میکنم چشم بهم بزنم این هفت هشت سال هم میره و میشه سی سالم و باید حداکثر استفاده رو ببرم از این بازه زمانی ولی نمیدونم بهترین استفاده چیه 

21 سالمه ،دنبال هدف هام هستم و میخوام بهشون برسم تو این 1سال خیلی تلاش کردم و میدونم بهشون نزدیکم. بنظرم باید هدفی برای زندگی بذاری، کاری چیزی که بعد از 30 فقط ادامه بدی اما استارت بزرگ و انرژی گیره باید از 20 شروغ کرد 

منم نزدیک ۲۳ هستم حس میکنم چشم بهم بزنم این هفت هشت سال هم میره و میشه سی سالم و باید حداکثر استفاده ...

منم دقیقا همین فکرو داشتم 

خیلی وقته ب سرم زده کاری کنم بعدا افسوس گذشته امو نخورم ولی فعلا نمیشه

مجردی؟

یاد بگیریم توی هر سنی خوشحال باشیم و سنی ک هستیم رو بپذیریم

درسته دقیقا ولی بعضی سنها آدم انرژیش بیشتره و به نوعی میشه پایه ریزی زندگی باشه البته به جز تفریح و دانشگاه مثلا آدم یه حرفه یاد بگیره یه چند تا زبان یاد بگیره ورزش و .... 

نمیدونم.خودمم‌چندماه دیگه ۳۰تمام‌میشم..فقط‌حسرت اینومیخورم‌چرا‌برای خواسته هام‌تلاش نکردم.جراالکی‌ غ ...

الان شروع کن برا چیزی که میخوای هیچ وقت دیر نیست 

اگه برگردی بیست سالگیت دقیقا چیکار میکنی ؟

21 سالمه ،دنبال هدف هام هستم و میخوام بهشون برسم تو این 1سال خیلی تلاش کردم و میدونم بهشون نزدیکم. ب ...

درسته من حس میکنم به جز هدف باید آدم خیلی از این سنش استفاده کنه و تو بعد علمی ورزشی هنری و غیره قوی شه به قولی یه فرد چند بعدی بشه 

درسته من حس میکنم به جز هدف باید آدم خیلی از این سنش استفاده کنه و تو بعد علمی ورزشی هنری و غیره قوی ...

من همون فردم ک بابام میگه همه کاره هیچکارس😂😂😂🎉کلاس زبان انگلیسی و آلمانی، کلاس تور لیدری تخصصی ،کلاس صدف سازی، کلاس گیاهان دارویی کلاس ایلاستریتور و گرافیک میرم باهم درحال حاضر و دانشگا رشته بیوتک. ورزش هم خونه انجام میدم

درسته من حس میکنم به جز هدف باید آدم خیلی از این سنش استفاده کنه و تو بعد علمی ورزشی هنری و غیره قوی ...

میخوام طراحی های دیگه هم برم خدا بخاد 🙁🙁کامیپوتر هم بیوانفورماتیک و spss میخوام برم با اکسل هم یاد بگیرم 

منم دقیقا همین فکرو داشتم  خیلی وقته ب سرم زده کاری کنم بعدا افسوس گذشته امو نخورم ولی فعلا نم ...

عزیزم حتمااااا‌ انجام بده فکر کن الان ۳۳ سالت هست و میگی ای کاش الان ۲۳ سالم بود و راهی که میخواستم رو امتحان میکردم 

آره من مجرد هستم💃 بعدشم سن یه عدده باید اون چیزی که فکر میکنی حسرتش رو میخوری انجام بدی تو بیست نشد تو سی نشد تو چهل سالگی ولی نزاری حسرت بمونه حداقل بگی من با همه وجود تلاشم رو کردم حالا شد یا نشد دیگه توکل به خدا