2777
2789
عنوان

۲۰ تا ۳۰ سالگی ..

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 25 پست
عزیزم حتمااااا‌ انجام بده فکر کن الان ۳۳ سالت هست و میگی ای کاش الان ۲۳ سالم بود و راهی که میخواستم ...

اوو  تو مجردی خیلی کارا میتونی بکنی بجای منم حال کن 

من فعلا با دوقلوهام درگیرم

من همون فردم ک بابام میگه همه کاره هیچکارس😂😂😂🎉کلاس زبان انگلیسی و آلمانی، کلاس تور لیدری تخصصی ، ...

اوه مای گااااد🤩🤩🤩🤩 میگن فلانی از هر انگشتش یه هنر میریزه تو رو میگن 😎😉 بابات شوخی میکنه واقعا آفرین به همچین دختر فعالی 

ولی جدای از این تو چهار پنج سال دیگه میفهمی به کدوم یکی از اینا بیشتر علاقه داری و اون رو ادامه میدی به قولی راه های مختلفی برای ادامه ی مسیرت داری 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوه مای گااااد🤩🤩🤩🤩 میگن فلانی از هر انگشتش یه هنر میریزه تو رو میگن 😎😉 بابات شوخی میکنه واقعا ...

این یکسال از اردیبهشت سال قبل، 15 تا کلاس رفتم فک کنم 😇😊مرسی ❤️تل یونیکون هم درست کردم اینقد ذوقم کلی کاردستی 

این یکسال از اردیبهشت سال قبل، 15 تا کلاس رفتم فک کنم 😇😊مرسی ❤️تل یونیکون هم درست کردم اینقد ذوقم ...

آفرین عزیزم خیلی عالیه ولی اینا رو ادامه میدی بعدش ولشون نکی حداقل تو چند تا شون حرفه ای شو 

آفرین عزیزم خیلی عالیه ولی اینا رو ادامه میدی بعدش ولشون نکی حداقل تو چند تا شون حرفه ای شو 

من جواهر سازی علاقمه، طراحی گرافیک هم همینطور هنر دوس دارم مینویسم خودمم... گیاهان دارویی اینا بخاطر رشتم هست که رفتم و علاقه دارم یکیش علاقه روحیم هست یکیش هم شغلی

من جواهر سازی علاقمه، طراحی گرافیک هم همینطور هنر دوس دارم مینویسم خودمم... گیاهان دارویی اینا بخاطر ...

ای جان عزیزم خیلی ذوق میکنم همچین دخترای فعال و هنرمندی رو میبینم ان شاء الله بهترین ها همیشه برات رقم بخوره 💗💗💗

الان شروع کن برا چیزی که میخوای هیچ وقت دیر نیست  اگه برگردی بیست سالگیت دقیقا چیکار میکنی ؟

میخونم‌برای پزشکی.انقد غصهنمیخورم.کلاسایی‌که‌دوسدارم‌میرم.وقتمو‌الکی هدرنمیدم و......

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم