2777
2789
عنوان

ازدواج

104 بازدید | 17 پست

تا این لحظه که تو نی نی سایت هستین و مطالب مختلف از همه شنیدید و از خیانت های متعدد بعضی از افراد شنیدید ترجیح میدید سنتی ازدواج کنید یا با عشق؟کدوم موفق تره به نظرتون؟با ابن چیزهایی که آدم این جا میخونه دیگه میترسه ازدواج کنه.  

عشق عشق عشق

یعنی میشه منم تا چند وقت دیگه مامان یه دختر یا پسر سالم بشم؟یعنی میشه سلامتیم بهم برگرده.بیشتر از یک ساله مریضم.باعث شد کلیه ام کوچیک بشه.از طرفی اندرومتریوز دارم.سنمم کم نیست.از طرفی نگران کلیه مم از طرفی نگران این یکی مریضی.خیلی عامیانه توضیح دادم.میشه برای دل داغونم دعا کنین؟قدر سلامتیو الان میفهمم.از طرفی ارزومه مامان بشم.از یه طرف مریضی خودم و سختی هایی که به همسرم میدم.خدایا من شرمنده ام 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سنتی

تو صفحه سوم این تاپیک با اسکرین روش گذاشتن عکس لینکی هست  اگه به دردتون خورد واسه من یه صلوات بفرستین بلاخره منم خاله شدم🤩                                                                از محبت خارها شاخ میشوند😒اون قدیما بود گل میشدن😏.        مثل دریا باش آشغالارو پس بزن🌊.                                             حوصله بحث منطقیو داری ریپ بزن ولی اگه میخوای حرفتو به کرسی بنشونی من حوصلتو ندارم😒  

با دوز پسر 😂😂😂

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤        ۲۹ اردیبهشت زیباترین روز زندگیمه چون خدا تو رو بهم داد💋💋💋                                                     Be yourself:People don't have to like you and you don't have to care

فرقی نداره تهش همه خیانت میکنن😂😂

بعضی از آدم ها                                                         زیرسنگینی حجاب هم                                                وقیحند!                                                                 بعضی از آدم ها                                                       باپریشانی موهایشان هم نجیب...                              وقاحت و نجابت در《ذات》آدم هاست

هر چی خدا بخواد ان‌شاءلله ولی اصلا مخالف ازدواج سنتی نیستم و به شدت مخالف دوست شدن و این جور چیزام

از شما هم ممنون میشم برام ازدواجم به خیر خوشی دعا کنید🤲🏻❤

بعدشم ترس چی توکلت به خدا باشه و از خودش کمک بخواه و وقتی میدونی خدا همه جوره هواتو داره اصلاااا نترس

💕💕💕💕