2777
2789

من خوابیده بودم حس کردم یکی داره نگام میکنه  و بهم دست میزنه اول فکر کردم پشس چشممو که باز کردم یه چیز گنده که واقعا شاخ داشت با ناخن های بلند و چشمای قرمز و بدن قرمز جیغ زدم ناپدید شد افتاده بود روم فکر کنممیخواست.....😰

همه رفتند بخوابند و منم در به دری     فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈.     ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تازه نامزد شده بودیم سنم کم بوداون موقع۱۷سالم بود یه شب از خواب بیدار شدم احساس کردم یکی پایین پامه داره پایین پاک می‌رقصه انگار مثلا پاهاشو بالا پایین میکرد فققققط پاهاشومیدیدم یه چیز سفید بود سفید که میگم نه سفید معمولی انگار مثلا مثل مه گرفتگی بود 

بعد پامو بهش زدم گفتم ببینم کیه پام بهش میخوره یانه 

دیدم پاک از وسط ساق پاهاش رد شد😐😐😐

جییییغ کشیدماااااااا...

مامانم اینا اومدن بالا سرم آب دادن یه کم حالم بهترشد

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

برگام

چجوری انقد راحت جن میبینین؟

من‌ خوابشو میبینم تا مدتها زهله ترک میشم و توهم میزنم

چ جراتی دارین وووی🐒

یاكاشِفَ‌الْكَرْبِ‌عَنْ‌وَجْهِ‌الْحُسَیْنِ‌اِكْشِفْ‌كَرْبى‌بِحَقِ‌اَخْیكَ‌الْحُسَیْن
برگام چجوری انقد راحت جن میبینین؟ من‌ خوابشو میبینم تا مدتها زهله ترک میشم و توهم میزنم چ جراتی د ...

عزیزم دست خودمون نیست که اتفاقی دیده میشه

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

عزیزم دست خودمون نیست که اتفاقی دیده میشه

اخه من تو خواب هم میبینم تا مرز سکته میرم

میدونم اگر تو واقعیت ببینم واقعا سکته میکنم شاید درجا ایست قلبی کنم

بخاطر همون برام عجیبه

یاكاشِفَ‌الْكَرْبِ‌عَنْ‌وَجْهِ‌الْحُسَیْنِ‌اِكْشِفْ‌كَرْبى‌بِحَقِ‌اَخْیكَ‌الْحُسَیْن
اخه من تو خواب هم میبینم تا مرز سکته میرم میدونم اگر تو واقعیت ببینم واقعا سکته میکنم شاید درجا ایس ...

اگه یه وقت دیدیش چه میکنی؟

اگه یه وقت دیدیش چه میکنی؟

فک میکنم همون لحظه از حال میرم

یا انقدر جیغ میزنم همه بریزن سرم

نمیتونم سکوت کنم اصلا