2777
2789
عنوان

وای دلم تنگ 😭😭😭😭😭😭😭

156 بازدید | 30 پست

😭😭😭😭😭😭 نامزدم خیلییی دوستم دآره خیلییی بدون من میمیره ولی حس کردم زیادی تو دسترسم برگشتم بهش گفتم چهار پنج هفته نیستم 😭😭😭😭😭😭😭😭 الان دو شب نیستم دارم میمیرم نمیتونم دیگه کمک 😭😭😭😭😭😭😭 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو دیگه رد دادی گل‌مل نمیزنی وجدانا

اویزون نباش ینی مغرور باش کم پی ام بده کم‌زنگ‌بزن پیشنهتد بیرون رفتن نده

نه اینکه ۵ هفته کلا نباشی

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍

توروخدا تاپیک اخرمنم بیاین

ماه راگم نکنی...! جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک( صلوات)( اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری س) (ظهورنزدیک است ان شاءالله ) به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) بپیوندید

اصلا نمی تونم نمیدونم داره الان چکار میکنه فقط میدونم حالش،خیلی بده 😭😭😭😭😭😭 داره الان گریه میکنه 😭😭😭😭😭😭😭 میخوام الان بهش پیام بدم چی بهش بگم ؟ وای حالم بده

😑 چرا دقیقا همچین فکری کردی 

خدایا شکرت خدایا هزاران بار شکرت که منو لایق مادر بودن برای فرشته ای به اسم دختر دونستی 😍 دخترم عزیز ترینم از خدا میخوام کمکم کنه مادر خوبی برات باشم و منو پدرت انقدر بهت عشق بورزیم و ارزش قائل باشیم که نگی ای کاش پسر بودم پرنسسم منو پدرت عاشقتیم ❤

دلم خواست 🥺🥺🥺

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
اصلا نمی تونم نمیدونم داره الان چکار میکنه فقط میدونم حالش،خیلی بده 😭😭😭😭😭😭 داره الان گریه میکن ...

از کجا فهمیدی داره گریه میکنه

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍
یعنی چی زیادی در دسترسم

یعنی خیلی پیشش بودم انگار از جزوه دانشگاه درس مشق زدم با این حرف بزنم چون راه دوریم حس کردم زیادی تو دسترسشم گفتم چهار پنج هفته نباشم 😭😭😭😭😭