2777
2789
عنوان

وای دلم تنگ 😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 30 پست
واا این کارا چیه. باید کم کم فاصله رو به تعادل برسونید 5 هفته نیستید.؟!  نه خیلی دور. نه ...

خب چکار کنم 😭😭😭😭😭😭 حس کردم دیگه حرفی نمونده باهم بزنیم 😭😭😭😭😭 دیگه خسته شده ازم 😭😭😭😭 دیگه پیش من حال نمیکنه 😭😭😭😭

از کجا فهمیدی داره گریه میکنه

میدونم خواهر اینطوری اگه هم برگردم هی میگه چجور دلت اومد چجور دو شب بدون من خوابیدی بی معرفت من کلی گریه کردم خیلی حالم بد بود چجور دلت اومد و . ...... 😭😭😭😭😭😭😭😭 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی خیلی پیشش بودم انگار از جزوه دانشگاه درس مشق زدم با این حرف بزنم چون راه دوریم حس کردم زیادی تو ...

وا خواهردوره نامزدیه دیگه منم نامزدم دوره روزی یکی دوساعت باهم حرف میزنیم اصلا هم چنین فکری نمیکنم چون اون اونجا تنهاست 

خب چکار کنم 😭😭😭😭😭😭 حس کردم دیگه حرفی نمونده باهم بزنیم 😭😭😭😭😭 دیگه خسته شده ازم 😭😭😭😭 د ...

خب وقتی این حس رو دارید باید مطمئن شید و اینکه به علایق خودت برسی.. مثلا کتاب بخونید... سرگرم شید تا این حس ها بهتون غلبه نکنه.. آدم وقتی بیکار میشه خیلی حس ها و موج های منفی میاد سراغش

میدونم خواهر اینطوری اگه هم برگردم هی میگه چجور دلت اومد چجور دو شب بدون من خوابیدی بی معرفت من کلی ...

توهم بگو چطور دلت میاد منو ول کنی استوری بزاری

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍
وا خواهردوره نامزدیه دیگه منم نامزدم دوره روزی یکی دوساعت باهم حرف میزنیم اصلا هم چنین فکری نمیکنم چ ...

خب الان برگردم چی بگم تو رو خدا اصلا سر زبون ندارم  چجور بگم خب دلم ازت شکست رفتم چجوری بگم خودت یه کاری کردی چجوری بگم برو سراغ کارات و ....😭

از کجا فهمیدی داره گریه میکنه

زقنبوط😂

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
وا خواهردوره نامزدیه دیگه منم نامزدم دوره روزی یکی دوساعت باهم حرف میزنیم اصلا هم چنین فکری نمیکنم چ ...

خب الان برگردم چی بگم اصلا سر زبون ندارم خیلی مظلوممم 😭😭😭😭 بگم دلمو شکوندی رفتم بگم بخاطر خودت بود ؟ چجور بگم 😭😭😭😭😭😭😭😭 ای خداااا 

بگم غلط کردم رفتم بگم ببخشید نمی رم 😭😭😭😭 چی بگم  

مگه نمیگی ایشونم دلش برات تنگ شده  مگه چیکار کرده که دلت شکسته

خب یه هفته بود میگفت من برم استوری بزارم یهو وسط چت استوریش هم تا شب طول میکشید یعنی منو به استوری ترجیح میده 😭 یه هفته هم همش دعوا داریم 😭 حس میکنم ازم سیر شده بهم کم اهمیت میده مراعات حالمو نمیکنه دیگه قربون صدقم نمیره دیگه عکس میفرستم قربون صدقه نمیره و .... آیت یعنی چی دیگه خسته شده  

خب چی بگم چجور بگم حس میکنم دیگه دوستم نداری

نه اصلا نگو نزار حس کنه خدای نکرده آویزونشی 

این یه چیز عادیه عزیزم اولش همه چون تازه بهم رسیدن عشق زیادی میدن بعدش کم کم عادی میشه 

منم‌همینطور بودم اوایل خدا شاهده نامزدم روزی شیش هفت بار زنگ میزد هردفعه ام یکی دوساعت حسابی قربون صدقه ام‌میرفت همه اش میگفت دوستت دارم عاشقتم و از این چیزا

ولی الان اینطور نیست چون عادت کرده منم چیزی نگفتم 

برعکس اصلا بهش زنگ نمیزنم نهایتش روزی یبار پیام اگه خودش زنگ زد حسابی خودمو خوشحال نشون میدم میگم دلم برات تنگ شده قربون صدقه اش میرم 

اگرم پرسید چیکار میکنی کلی کار میگم که انجام دادم انگار اصلا وقت نمیکنم زنگ بزنم