2777
2789
عنوان

خوانندگی زن

1473 بازدید | 20 پست

نظرتون در این باره چیه؟

دوستم صدای خیلی قشنگی داره. میخواد کلیپ پر کنه، از من خواسته همراهش برم واسه عکاسی، به نظر من واسه زن توی ایران مناسب نیست.چطور منصرفش کنم؟

چی میشه مگه؟

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من معتقدم هیچی زنونه مردونه نداره اونجوری نیستم بگم فمنیست شدیدم یا چی ها

ولی ببینه خودش چی صلاح میدونه

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

یه وقت دردسر واسه اش درست میشه.

خودش میگه اگر صورتم توی کلیپ نباشه مشکلی نداره و مثل ثمین و بهین که مشکل ندارن منم مشکل نخواهم داشت.

تازه یه وقت خانواده اش ممکنه یقه منم بگیرن که تو که میدونستی چرا اطلاع ندادی

چی میشه مگه؟

یه وقت بازداشتش نکنن. اخه خوندن خانم ها توی ایران مجاز نیست، هر چند که این میخواد توی اینستا کار کنه فقط.

خانواده اش هم اطلاع ندارن میخواد همچین کاری کنه

یه وقت بازداشتش نکنن. اخه خوندن خانم ها توی ایران مجاز نیست، هر چند که این میخواد توی اینستا کار کنه ...

من خیلیارو دیدم اینکارو میکنن تو اینستا

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
عزیزم من معتقدم هیچی زنونه مردونه نداره اونجوری نیستم بگم فمنیست شدیدم یا چی ها ولی ببینه خودش چی ص ...

حقیقتا صداش خیلی قشنگه و خیلی از خودش مطمئنه که به هدفش میرسه ولی من میترسم اسیب ببینه هم از جانب حکومت هم خانواده

چرا باید منصرفش کنی؟؟بزار بره

بدون اطلاع خانواده اش میخواد اینکارو کنه، بعدم نمیدونم شما یادتون میاد یا نه یه مدت رقاصای اینستاگرام رو میگرفتن بازداشت میکردن. یه وقت اگر خواننده ها رو هم بگیرن چی، 

حقیقتا صداش خیلی قشنگه و خیلی از خودش مطمئنه که به هدفش میرسه ولی من میترسم اسیب ببینه هم از جانب حک ...

هی ... جوانبو بسنجه باز 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون