2777
2789
عنوان

بدبختی

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 24 پست
عزیزم تو این شرایط باید خانوادت پشتت باشن اگر ازدواجت سنتی بوده باهاشون برخورد کن، بگو که مقصر ...

ن  سنتی  بوده ازدواجم 😶مشکل اینجاس ک شوهرم کار نمیره       ب فکرم نیس بخودا باردار  بودم از حوس میوه خوراکی میکردم دهنم  اب میشد   اصلا ب من نمیرسید 

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم خیلی ناراحت شدم! انصاف نیست خانوادت تنهات بذارن

بخودا بابام فکر  این بود ک جدا بشم مهریه بر داره برا خودش

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    
واقعا موندم چی بگم یه دختر داری! همسرت بیفکر خانوادت بی تفاوت چند سالته؟ بری سرکار بنظرت ...

۲۲    دختر یه ساله دارم   شش سال ازدواج کردم   سنتی کار نمیددنم کجا برم  ن داداشم میزار ن کسی  دلم میخا مغازه بزنم ولی پولشو ندارم  اصلا 😑

خیلی جوانی بیشترین ضربه رو از خانوادت خوردی خانواده شوهرت چی؟ پدرشوهر یا مادرشوهرت نمیتونن ...

ن بابا اونا میگن ب شوهرت نمیخا گیر بدی هنور   جون هست اخر میرع کار اخه همش میگن چیزی نگو بهش   من   با اینحال بهش میگم اونا اگ فکر بچش بودن   اول میفرستادن کار ب زن میگرفتن

اعصابم خیلی خورده  خوش باشین دوستان 😑😑

ن بابا اونا میگن ب شوهرت نمیخا گیر بدی هنور   جون هست اخر میرع کار اخه همش میگن چیزی نگو بهش &n ...

اره

چقد بی انصاف

پوهم برو سراغ پدرشوهرت 

دائم پول بگیر و بگو وظیفتونه

پسرت رفت سرکار بهتون بر میگردونه

اره چقد بی انصاف پوهم برو سراغ پدرشوهرت  دائم پول بگیر و بگو وظیفتونه پسرت رفت سرکار بهتون ...

اون  دیگه قیدشون زدم  تابستونی عروسی دعوت بودیم ب مادر شد گفتم مامان برا من مانتو  میخری  دیدم چیزی نگف   گفتم عروسی دفپعوتیم خیالش نبود بعد  جشن پسر خالم بود  ب مادر شو گفتم  مامانم عروسی پسر خالمه پول میدی مانتو بخرم    دیدم اصلا  چزیزی نگفت برام   حامله بودم     بس حوس  میکردم   دهنم کف میرد     فکرم نبودن  مادر شو اسم کمپوت گیلاس میورد   منم حوس میکردم ولی  نمیخریدن  برام 😑