2777
2789
عنوان

بدبختی

212 بازدید | 24 پست

شوهرم بامن خوب نیس  خدا من بکشه توو شهر  عریب  ازدواج کردم   اونجا تو خونه خودم تنهای میکشم  شوهرم همش بیرون هست کار نمیره  من بخهطر  بی محلی شوهرم   و دلتنگی گفتم بیام شهرستان خوته مامانم حالا  اومدم  ن پولی دارم ن چیزی مامانم هش در مورد  شوهرم حرف می گه    میا رو اعصابم    حالا دیشب دخترم گوشی داداشمو  گزاشته تو اب هندوانه  گوشی  سوخته حالا ننم  سروصدا داره با من 😢😔

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگه شوهرت کارنمیره چطوری مخارجتون روتامین میکنین

گاهی پدر شو میده گاهی ن  بخودا  باور کن ارزو دارم لباس بخرم‌ب خودم 😏😔

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    
چه بد! خدا کمکتون کنه، صبورتر باش خودت نمیتونی بری سرکار؟

ن نمیتونم  اصلا شش سال صبر کردم  انگار ن کتر نمیزه میگه گاه خواری نکن  نمیرم کار    بخودا نمیتدنم ب خودم لباس بگیرم برسم  ب خاطر بچم نمی تونم طلاق بگیرم 😑

گاهی پدر شو میده گاهی ن  بخودا  باور کن ارزو دارم لباس بخرم‌ب خودم 😏😔

حالادکه اینقدر بی مسئولیته

بگو تا سرکارنری من برنمیگردم خونه

برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرست.ممنون😍😍😍
ن نمیتونم  اصلا شش سال صبر کردم  انگار ن کتر نمیزه میگه گاه خواری نکن  نمیرم کار  ...

گاه خواری یعنی چی؟

من از نسل عروس های ماسک زده ام از همان هایی ک حسرت عروسی شلوغ و بی واهمه ب دلشان مانده... 😊
حالادکه اینقدر بی مسئولیته بگو تا سرکارنری من برنمیگردم خونه

خانواد م چطور تحمل کنم ب من میگن بی عرضه  میگم پول جم کن میگم  مگ پول داره  اللن مامانم رو اعصابمه 

گاه خواری یعنی چی؟

یعنی 💩نخور    گو خوری نکن

خانواد م چطور تحمل کنم ب من میگن بی عرضه  میگم پول جم کن میگم  مگ پول داره  اللن ماما ...

عزیزم

تو این شرایط باید خانوادت پشتت باشن

اگر ازدواجت سنتی بوده

باهاشون برخورد کن، بگو که مقصرن و باید کمک کنن که وضعیتت بهتر بشه

☹️😳 نرو خونتون خاستی بری هم تعهد بگیر ازش

خون۶ بابام تحمل ندارم دو ماه پپیش  اومدم تشتی کردم با سوهر شش ماه قهر بودم   گفت بیا اشتی 🙄