2777
2789
عنوان

تست بی بی چک

323 بازدید | 49 پست

سلام دوستای گلم من دوباره امروز بی بی چک گذاشتم بعد نیم ساعت یه حاله کم رنگ افتاد این چهارمین بی بی چکیه که بعد از یه تایمی مثبت میشه دوتای اولی بعد از ۳.۴ساعت مثبت شد دیروز یدونه گذاشتم بعد ۲ساعت مثبت شد اینم بعد از نیم ساعت کیا تجربه ی این چنینی داشت باردار بودن یا نه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متنفرم از هرچی بی بی چکه

😪😪

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑

منم چن روز پیش زدم خوشحال مثبت نشد 5دقیقه هم صبر کردم نشد همیجور گذاشتم رفتم صب اومدم سطل زباله رو خالی کنم دیدم مثبت شده رنگ از رخسارم پرید حالم خراب اینقد گریه کردم اینقد خود زنی کردم رفتم دکتر گفت یه حفره مشکوک میبینم ولی تو رحمت چیزی نیس برو یه هفته دیگه بیا برات بندازمش اخه من چسبندگی شدید دارم نباید میشدم حامله... همیشه ام کان.. دوم استفاده میکردیم یه بار که تموم کرده بودیم رابطه داشیتم حامله شدم

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑
دیگه وقتی مثبت شده چرا شیشصدتا پشت هم میزنی؟ برو ازمایش بده دیگه

خب میخوام مطمئن بشم که هست یا نه اخه میگن بعد ۱۰دقیقه جواب درست نیست برم ازمایش بدم بگه منفیه خیلی ناراحت میشم

۷روز اینا گذشته حدودا من سره بارداری قبلیم که سقط شد بعد از نیم ساعت بی بیچکم مثبت شد

والا من از دکترا شنیدم تو اینترنتم خوندم فقط ده دقیقه،ادرار سر صب بهتره برای چک ها،خودم یه هاله پررنگ شد اون یکی خیلی کمرنگ

والا من از دکترا شنیدم تو اینترنتم خوندم فقط ده دقیقه،ادرار سر صب بهتره برای چک ها،خودم یه هاله پررن ...

نه من واسه دوتا دخترام تست زدم دوتاشون عصر بودن اصلانم پنج دقه صبر نکردم همون لحظه دوتاشون پر شدن.. در کل میگن باید 5تا10دقیقه باید صبر کرد