2777
2789
عنوان

تست بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 49 پست
ممنون عزیزم... الان که میگی تست زدی مثبت بوده.. حامله ای دیگه مبارکت باشه.. تست هیچ وقت الکی نمیگه.. ...

انشالله خیلی امید وارم که باردار باشم چون اعلائمشو دارم برام دعا کنید اگه باردار بودم این یکی سقط نشه بمونه

انشالله خیلی امید وارم که باردار باشم چون اعلائمشو دارم برام دعا کنید اگه باردار بودم این یکی سقط نش ...

انشالله برات میمونه...... خدایا ما که همدیگه رو نمیشناسیم و ندیدیم.. خودت گفتی دعا در حق دیگران مستجابه خدا کمکش کن دامنش سبز بشه طعم شیرین بچه داریو بچشه... امین یا رب العالمین ماشالله لا حول ولا قوه الا باالله علی العظیم🙏🙏🙏🙏

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله برات میمونه...... خدایا ما که همدیگه رو نمیشناسیم و ندیدیم.. خودت گفتی دعا در حق دیگران مستج ...

مرسی فداتشم 🥺❤🌹انشالله شماهم مشکلت به سلامتی حل میشه

سلام من دو ماه هس اقدام بارداری کردم ماه اول نتیجه نداشت 

ولی این ماه یه ده روزی هس از وقت پری گذشته دوتاام بی بی چک زدم مثبت شده درد سینه هم داشتم ولی کمتر شده عادیه؟ حامله ام یعنی ؟

سلام من دو ماه هس اقدام بارداری کردم ماه اول نتیجه نداشت  ولی این ماه یه ده روزی هس از وقت پری ...

سلام بله عزیزم بارداری انشالله ولی برای این که مطمئن بشی برو ازمایش بتا بده ببین بتات چنده