خانما ما یه همسایه داریم کاملا دهاتی ، یعنی هر روووووووز خدا داره بشور و بساب میکنه ، آسایش نداریم بخدا تمام گل های نازنینم روی تراس پر پر شدن تازه دیروز فهمیدم کف خونشون رو اسید میزنن سقف ما زرد شده داره کپک میزنه ، نمیدونم به
مدیر ساختمون بگیم یا نه ، خونه نو ساخته این خنگولا هر روز دارن با اسید و ...... و هزار تا چیز دیگه کف و دیوار و همه جای خونرو میشورن جلل خالق دیروز فهمیدم با مایع ظرفشویی کف اتاق و همه جا رو تمیز میکنن واقعا کارشون منطقی نیست ، حالا نمیدونم چه رفتاری داشته باشم همسرم هم آسی شده لطفا لطفا راهنمایی کنید. اه
صداش بزن سقف خونه رو نشون بده .ما خونمون ویلاییه .باغچه چسبیده به دیوار ما وهمسایه پشتی از بس من باغچه رو آب داده بودم .دیوار اونا .نم برداشته بود.اومد گفت ما هم درستش کردیم .
گاهی مرگ،فقط جدا شدن روح از بدن نیست دختر باشی و پدر برود تو برای همیشه مُردی...
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نه خیر من توهم نزدم ، این آدم های خوب حالا هرکی هستن برای خودشون احترام دارن ، ولی هر روز دارن بشور و بساب میکنن با مواد شوینده ای که اصلا مخصوص شستن کف خونه نیست میشورن ، نمیدونم چیکار کنم