00852fateme مدیر استارتر عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 4832 عنوان بیبی چک 192 بازدید | 25 پست همین الان با کلی استرس بیبی گذاشتم یدونه خط بود کلی خوشحال شدم یهو به فکرم رسید که خیلیا وقتی یه خطو میبینن ناراحت میشن دنیای جالبیهامیدوارم بیبی چکتون ایندفعه (دوتا،یدونه) خط باشه همونی که خوشحالتون میکنه عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤ قد ۱۷۰ وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲ وزن هفته پیش ۹۴.۱ وزن فعلی ۹۳.۱۵۰ هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 1399/09/28 | 06:03 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
boloberi عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 4112 کاش برای منم 2تا بشه😞 انقدر یه خط دیدم خسته شدم ۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍 بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏 ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍 من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍 🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏 تاریخ شروع انتظار مهر 97
00852fateme مدیر استارتر عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 4832 کاش برای منم 2تا بشه😞 انقدر یه خط دیدم خسته شدم من دفعه پیش وقتی دیدم دوتاس تا دوساعت گریه کردم این دفعه خداروشکر یکی بود ایشالاخدا یه نینی خوشگل بهت بده عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤ قد ۱۷۰ وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲ وزن هفته پیش ۹۴.۱ وزن فعلی ۹۳.۱۵۰ هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰
00852fateme مدیر استارتر عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 4832 دیدن بیبی چک دوخطه برام آرزوی محالی شده💔 واسه من بیشتر کابوسه😑 عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤ قد ۱۷۰ وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲ وزن هفته پیش ۹۴.۱ وزن فعلی ۹۳.۱۵۰ هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰
boloberi عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 4112 من دفعه پیش وقتی دیدم دوتاس تا دوساعت گریه کردم این دفعه خداروشکر یکی بود ایشالاخدا یه نینی خوشگل به ... ممنونم عزیزم هرچی صلاح خواست نمیدونم چرا کسایی ک از بچه فراری هستن خدا بهشون میده اون وقت ماها😞 ۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍 بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏 ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍 من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍 🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏 تاریخ شروع انتظار مهر 97
00852fateme مدیر استارتر عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 4832 دیدن بیبی چک دوخطه برام آرزوی محالی شده💔 الهییییی دلم واس امضات غش رفت ایشالا خدا یه نی نی ناز بهت بده عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤ قد ۱۷۰ وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲ وزن هفته پیش ۹۴.۱ وزن فعلی ۹۳.۱۵۰ هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰
00852fateme مدیر استارتر عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 4832 ممنونم عزیزم هرچی صلاح خواست نمیدونم چرا کسایی ک از بچه فراری هستن خدا بهشون میده اون وقت ماها😞 من فراری نیستم منتها تو عقد باردار شدم الانم پسرم هنوز خیلی کوچیکه...واقعا تو حکمت خدا موندم عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤ قد ۱۷۰ وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲ وزن هفته پیش ۹۴.۱ وزن فعلی ۹۳.۱۵۰ هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰
parvaneh1370 عضویت: 1398/01/30 تعداد پست: 2954 الهییییی دلم واس امضات غش رفت ایشالا خدا یه نی نی ناز بهت بده ممنونم عزیزدلم💚💚💚ان شاالله همه منتظرا
boloberi عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 4112 من فراری نیستم منتها تو عقد باردار شدم الانم پسرم هنوز خیلی کوچیکه...واقعا تو حکمت خدا موندم ای خدا کاش منم توی عقد حامله میشدم😂خوب بازم چون شرایطش رو نداری دلت نمیخواد ۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍 بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏 ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍 من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍 🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏 تاریخ شروع انتظار مهر 97
00852fateme مدیر استارتر عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 4832 ای خدا کاش منم توی عقد حامله میشدم😂 خوب بازم چون شرایطش رو نداری دلت نمیخواد به این فکر کن که الان تا هروقت کع بخوای راحت میخوابی ولی من چون آقا خوابش نمیاد مجبورم بیدار باشم و از اونورم نهایت خیلی بهم لطف کنه تا ساعت ۱۰ بخوابه عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤ قد ۱۷۰ وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲ وزن هفته پیش ۹۴.۱ وزن فعلی ۹۳.۱۵۰ هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰
boloberi عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 4112 به این فکر کن که الان تا هروقت کع بخوای راحت میخوابی ولی من چون آقا خوابش نمیاد مجبورم بیدار باشم و ... من انقدر تنهام ک دیگه خسته شدم بعد کلا بچه رو میخوام بخاطر مامان و بابام بیارم.. بابام عاشق بچه هست😞 ۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍 بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏 ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍 من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍 🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏 تاریخ شروع انتظار مهر 97
boloberi عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 4112 انشاالله ک خدا پسرتو برات حفظ کنه ۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍 بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏 ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍 من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍 🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏 تاریخ شروع انتظار مهر 97
taranomtala عضویت: 1398/07/26 تعداد پست: 2143 دیدن بیبی چک دوخطه برام آرزوی محالی شده💔 عزیزم داشتم بچه شیر می دادم امضاتو خوندم مو ب تنم سیخ شد ،خدا رو قسم میدم ب طفلشیر خواره ی امام حسین سالی دیگه این موقع یه نی نی تپلی بغلت باشه میشه هر کی امضامو میخونه به نیت پدرم یه صلوات بفرسته..اخه خیلیییی بابای مهربونی بود