00852fateme مدیر عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 4832 عنوان بیبی چک | مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 25 پست همین الان با کلی استرس بیبی گذاشتم یدونه خط بود کلی خوشحال شدم یهو به فکرم رسید که خیلیا وقتی یه خطو میبینن ناراحت میشن دنیای جالبیهامیدوارم بیبی چکتون ایندفعه (دوتا،یدونه) خط باشه همونی که خوشحالتون میکنه عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤ قد ۱۷۰ وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲ وزن هفته پیش ۹۴.۱ وزن فعلی ۹۳.۱۵۰ هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 1399/09/28 | 06:03 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
00852fateme مدیر استارتر عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 4832 من انقدر تنهام ک دیگه خسته شدم بعد کلا بچه رو میخوام بخاطر مامان و بابام بیارم.. بابام عاشق ب ... چند ساله ازدواج کردی؟ عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤ قد ۱۷۰ وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲ وزن هفته پیش ۹۴.۱ وزن فعلی ۹۳.۱۵۰ هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰
00852fateme مدیر استارتر عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 4832 انشاالله ک خدا پسرتو برات حفظ کنه ممنونم گلم عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤ قد ۱۷۰ وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲ وزن هفته پیش ۹۴.۱ وزن فعلی ۹۳.۱۵۰ هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰
boloberi عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 4112 چند ساله ازدواج کردی؟ 2سال عقد بودم الانم 6ساله عروسی کردم2ونیم هست توی اقدامم🥴✌🏻 ۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍 بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏 ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍 من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍 🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏 تاریخ شروع انتظار مهر 97
00852fateme مدیر استارتر عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 4832 2سال عقد بودم الانم 6ساله عروسی کردم 2ونیم هست توی اقدامم🥴✌🏻 مشکل از شماس یا همسرتون؟ عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤ قد ۱۷۰ وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲ وزن هفته پیش ۹۴.۱ وزن فعلی ۹۳.۱۵۰ هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰
boloberi عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 4112 مشکل از شماس یا همسرتون؟ من تیرویید دارم پلی کیستیک هستم ولی تحت نظرم فولیکول خدب هم داشتم ولی نشدههمسرم مشکلی نداشت ازمایش داده ۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍 بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏 ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍 من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍 🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏 تاریخ شروع انتظار مهر 97
00852fateme مدیر استارتر عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 4832 من تیرویید دارم پلی کیستیک هستم ولی تحت نظرم فولیکول خدب هم داشتم ولی نشده همسرم مشکلی نداشت ازمایش ... ایشالا که میشه مادر منم بعد من باز بچه میخواست همه کارم کرد اما نشد تا اینکه بعد ۸ سال خود به خود حامله شد عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤ قد ۱۷۰ وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲ وزن هفته پیش ۹۴.۱ وزن فعلی ۹۳.۱۵۰ هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰
boloberi عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 4112 ایشالا که میشه مادر منم بعد من باز بچه میخواست همه کارم کرد اما نشد تا اینکه بعد ۸ سال خود به خود حا ... اره دیگه وقتی صلاح نباشه خودتو بکشی هم نمیشهدیگه توکل به خدا کردم❤️ ۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍 بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏 ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍 من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍 🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏 تاریخ شروع انتظار مهر 97
00852fateme مدیر استارتر عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 4832 اره دیگه وقتی صلاح نباشه خودتو بکشی هم نمیشه دیگه توکل به خدا کردم❤️ ایشالا چند وقت دیگه تو امضات میزنی ۴۰ هفته به تولد مونده😉😁 عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤ قد ۱۷۰ وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲ وزن هفته پیش ۹۴.۱ وزن فعلی ۹۳.۱۵۰ هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰
گل__مهر23919 عضویت: 1391/09/21 تعداد پست: 43839 منم ۸سال در انتظار دو خط بودم هر ماه چشمم به بی بی خشک میشد که دوتا خط میشه یا نه ولی الان دخترم سه سالشه اینقدر عذاب کشیدم خدا میدونه همون اوایل زایمان که کابوسم شده بود که دو خط نشه بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔
parvaneh1370 عضویت: 1398/01/30 تعداد پست: 2954 عزیزم داشتم بچه شیر می دادم امضاتو خوندم مو ب تنم سیخ شد ،خدا رو قسم میدم ب طفلشیر خواره ی ام ... ممنونم عزیزم...فدای دل مهربونت❤️❤️❤️
boloberi عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 4112 ایشالا چند وقت دیگه تو امضات میزنی ۴۰ هفته به تولد مونده😉😁 ممنونم عزیزم انشاالله ❤️🤗 ۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍 بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏 ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍 من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍 🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏 تاریخ شروع انتظار مهر 97