2777
2789
عنوان

بچه دوم خوبه یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 1075 بازدید | 97 پست
والا اگه از من بپرسی (که بچه اول بودم) اگه تک فرزند بودم اصلا شکایت نمیکردم الان یدونه برادر دارم ...

منم میگم‌از کجا معلوم ک دومی با اولی سازگار باشه از کجا معلوم‌پشت هم باشن

تو این تایپک چیزی نمیگم چون واقعا انگار همه میگن تک فرزندی!ولی دوست دارم برای یکبارم که شده نظر دکترهلاکویی رو راجع به تک فرزندی و عوارضش بشنوید!

این واقعا خودخواهی هستش!یه دونه بیارید برای دل خودتون بعد اون طفل معصوم تنها بمونه!اگر خیلی عاقل هستین کلا بچه نیارید چون با تک فرزندی ضربه ی شدیدی به اون بچه میزنید!

ریپ نکنید👎👎👎

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد(وعجل الفرجهم)🌹 💙😍خدایا،تودرست کن!تو درست کنی قشنگتره😍💙خدایا شکرت ❤صلی الله علیک یا فاطمه الزهر❤خداجونم مرسی بابت دوتا فرشته ای بهم دادی...😍🥰😇خودت مراقبشون باش👭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم پس شما کلا ازدواجم نمیکردی!باردارم نمیشدی!کلا فقط میشنستی یه گوشه تا ببینی چی پیش میاد برات!این که نشد دلیل

مثله این میمونه ازدواج کنی بعد بگی از کجا معلوم شوهرم منو نزنه

یا مثلا بچت از کجا معلوم در اینده اذیتت نکنه و بلای جونت نشه!

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد(وعجل الفرجهم)🌹 💙😍خدایا،تودرست کن!تو درست کنی قشنگتره😍💙خدایا شکرت ❤صلی الله علیک یا فاطمه الزهر❤خداجونم مرسی بابت دوتا فرشته ای بهم دادی...😍🥰😇خودت مراقبشون باش👭

اره والا

الان من سال دوم دانشگاه ام

اون تازه ابتداییش تموم شده

به نظرت بعد ها بدردم میخوره؟؟؟؟

نه جدی اون میخواد بعدا برا من چیکار کنه؟؟؟؟

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
اره والا الان من سال دوم دانشگاه ام اون تازه ابتداییش تموم شده به نظرت بعد ها بدردم میخوره؟؟؟؟ ...

این دیگه از نا اگاهی والدین و فاصله ی زیاد بین بچه هاس!

حق دارین

تو این تایپک چیزی نمیگم چون واقعا انگار همه میگن تک فرزندی!ولی دوست دارم برای یکبارم که شده نظر دکتر ...

من بخاطره خودم نمیگم من بخاطره بچم‌میگم چون آینده میخواد من اعصابم ضعیفه مطمئنم بخوام بچه بیارم هم واسه اولی کم میزارم هم دومی بعدم بچه ی اولم خورش بزرگ بشه توی این جامعه متوجه میشه ک بخاطره خورش و امکاناتی ک میخواستم براش فراهم کنم دیگه نیاوردم

من بخاطره خودم نمیگم من بخاطره بچم‌میگم چون آینده میخواد من اعصابم ضعیفه مطمئنم بخوام بچه بیارم هم و ...

ولی برای یکبارم شده نظرات دکتر هلاکویی رو گوش بدین 

تو این تایپک چیزی نمیگم چون واقعا انگار همه میگن تک فرزندی!ولی دوست دارم برای یکبارم که شده نظر دکتر ...

هلاکویی برای خودش میگه.خود خواهی اینه که الان وسط این همه بلا و مصیبت دنیا و بیماری و بدبختی و اقتصاد داغون یه فرشته رو از آسمون بیاری بندازی تو این بدبختی بخاطر خودت..بچه ای که حتی یه پوشک نمیتونه داشته باشه چه برسه تقاضای امکانات بکنه در آینده.

این دیگه از نا اگاهی والدین و فاصله ی زیاد بین بچه هاس! حق دارین

همش نا آگاهی نیست بعضی وقت ها واقعا شرایطش نیست به نظر من خرج الان بچه با 5 سال پیش فرق کرده الان فقط همون خرج لباس و خوراک اون یکی به اندازه سه تا بچه اون موقع است

این دیگه از نا اگاهی والدین و فاصله ی زیاد بین بچه هاس! حق دارین

دقیقا

این مثلا قرار بود منو از تنهایی دربیاره😐😐😐

ولی من زندگی خودمو دارم و معلوم هم نیست اینجا بمونم یا نه

اینجوری که اون الان تنها میشه تا من 😐😂

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕