2777
2789
عنوان

بچه دوم خوبه یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 1075 بازدید | 97 پست
زنده باشه منم با شما هم عقیدام اما شوهرمو چطوری راضیش کنم

ممنونم،من و همسرم باهم هم عقیده ایم،البته پسرم ماله ازدواج اولمه و همسرم ناپدریش میشه،اما همسرم از همون اول گفت بچه تو بچه هردومونه و به بچه دیگه ای نیاز نداریم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدابزرگه مهم اینه که سالم باشه ناشکری نکن من بچه اولم سالم دختره الانم ۷سالشه بچه دومم پسره ۲سالشه الان فهمیدم سی پی خفیف داره سمت چپ بدنش گاهی اوقات تشنجم  میکنه توکل کن به خدامن الان ۳۴ سالمه

بی تومن درهمه شهرغریبم بی توهرگز😍

والا اگه از من بپرسی (که بچه اول بودم)

اگه تک فرزند بودم اصلا شکایت نمیکردم

الان یدونه برادر دارم که هشت سال ازم کوچیکتره

بلای جونم شده

خسته شدم

کاش فقط یکی بودم

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕

تا ۴۰ سالگی وقت داری ..ولی یکی بسه..اینا آینده میخوان.

شرایط من از مال شمام سخت تر گذشت.دختر من ۵ سالشه.سنم هم الان بالای ۳۵ ساله.بچم ۵ ماهه بود پدرم فوت کرد تا مدتها افسرده بودم .با یه نوزاد اون سر شهر ..نه پیش مادرم میتونستم بمونم نه سر خاک پدرم برم.بعد دوسال مریض شدم ..یک سال و نیم طول کشید تا با کلی سختی خوب شدم .الان بابای بچه هر از گاهی دور بر میداره که بچه دار شیم باز .منم میگم سکوت کن بشین سر جات..کی از درد من تو این مدت چیزی فهمید که تو بفهمی.این در حالیه که من تحصیلات عالیه دارم و از همه فعالیتهای اجتماعیم بخاطر بچه افتادم و ۵ ساله نشستم خونه..دیگه کی برم دنبال موفقیت و آرزوهام...۴۰ سالگی؟

من در دلمو بگم اصلا وابدا بچه دون اشتباه من غلط میکنم بخوام دومی رو بیارم سخته تو این زمونه خدا پشت وپناهشون باشه دومی نههه از خد میخوام دیگه بچه دار نشم این بسلامتی بزرگ کنم دخترم .دیگه نههه

من دومیو اوردم تربیت اولی هم بهتر شد هم کلا اسونتر شد دومیم که هرکار بزرگه کنه یاد میگیره

اما اگه حوصله نداری نیار واسه حرف بچه که ادم خودشو تباه نمیکنه😐

عمرو روزی با حساب و کتاب است پس نترس و طمع نکن «لقمان»