2777
2789
عنوان

عاشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 32 پست

عشق خیییییلی خوبه بت انگیزه میده شوق زندگی میده ولی خدانکنه مشکلی پیش بیاد اون موقع آدم داغون  میشه!

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عشقی ک عاقلانه باشه قشنگتره.....  

الان که اینطور نیست

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
آره متاسفانه... البته هست امااا خیلی انگشت شمارند تعداد این افراد.... 

عشق جوریه که باید تو این جنگ دو طرف بجنگن و تلاش کن وقتی یکی فقط بدوه تهش چیزی جز تلخ کامی برای کسی که همه این مسیرو ب عشقو باور ی نفر رفته و بعدش سراب بوده چیزی نخواهد بود و متاسفانه روز به روزم بیشتر شاهد این اتفاقیم

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
عشق جوریه که باید تو این جنگ دو طرف بجنگن و تلاش کن وقتی یکی فقط بدوه تهش چیزی جز تلخ کامی برای کسی ...

بله موافقم عزیزم..  میگم انگشت شمارند خیلی انگشت شمار... 

اما دیدم کسانی که دو طرفِ جنگیدن....  و پیروز شدن... 

ولی ب قول شمااا آره دوره ای هستیم ک عشق داره رنگ و بوی دیگه ای میگیره حتی مزه ای به اسم هوس... 

بله موافقم عزیزم..  میگم انگشت شمارند خیلی انگشت شمار...  اما دیدم کسانی که دو طرفِ جن ...

👌👌👌

بله من به فجیع ترین حالت ممکن باختم... تاپیک اولمو بخونید...همونو بخاطم به روزش کنم میشه حال الانم ...

حتما میخونم.

اما بهترع خودتونو نبازین.ب فکر ایندتون باشین.عشق و عاشقی تواین دوره زمونه فایده نداره.طرف امروز عاشقه فردا فارغ

زندگیتونو ازاول شروع کنین.

دیگع نیستم.خدانگهدارهمتون🖤