2777
2789
عنوان

عاشقی

298 بازدید | 32 پست

عشق خوبه وباید برای رسیدن بهش جنگید 

ادم کسی و نخواد اصن زندگی بهش نمیچسبه

تعداد رای : 38
نظرسنجی
خوبه وباید برای رسیدن ب طرف جنگید
16
42%
الکیه ادم خودشو سرگرم یکی میکنه و بعدش میره دنبال ده نفر دگ
6
15%
عشق بدون پول معنا نداره
6
15%
دوره عشقو عاشقی گذشت
10
26%

به نظرم اینطور درسته عشق واقعی خوبه و باید براش جنگید

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو این دوره زمونه طرف اگه دو روز گشنگی بکشه عشق و عاشقی یادش می‌ره

رویای مرگ شاید بهانه ایست،برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی...........                                                              زیرِ چشمِ یه👈 اسفندی👉 یه سطلِ آشغال هست،،،،،از چِشش که بیفتی خودت باید ساعت ۹ بری دمِ در...........                                                                                             «یه روانشناسِ بدون مدرک...............»                                                                                                                                                   🌨️⁩اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

عشق کورکورانه به دردنمیخوره عشق بایدبامنطق باشه بعدشم طرفت ارزششو داشته باشه که بخوای بجنگی

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم

قبول ندارم اونم عشقای این دورع زمونع ک پوچ و تو خالیع 

ده سالم بخای تهش ی جا بهم میخورع 

بنظرم ادم فقط روحشو خسته میکنه 

شایدم یسریا خوب باشن 

اما این دورع دیگ شدع اگ میخوای باشی باید حضور ده نفر دیگم تحمل کنی 

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

تنهایی شیک تره...........

رویای مرگ شاید بهانه ایست،برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی...........                                                              زیرِ چشمِ یه👈 اسفندی👉 یه سطلِ آشغال هست،،،،،از چِشش که بیفتی خودت باید ساعت ۹ بری دمِ در...........                                                                                             «یه روانشناسِ بدون مدرک...............»                                                                                                                                                   🌨️⁩اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩