2777
2789
عنوان

ی چیز جالب😂

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 84 پست
همینجوری شانسی تو ی تاپیک قدیمی،اره همشون اکثرا مامان داره پیشوند اسمشون😂😂😂

باحال بود 😅💕

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پروف قبلی خیلی به اسمت میومد🌹

کدوم جانم اولی اولی؟

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

همین که الان گذاشتی  شخصیتتونو یه جورایی نشون میده 😄 بیشتر خواننده خاموشم شخصیت شما و اوپرا ...

ار خودمم خیلی این عکسو دوس دارم چون ب شخصیتم نزدیک گذاشتم چهرمم همینجور جدیه 

قربون شما برم از بزرگواری و لطفته 

او‌پرا از کاربرای خوب و فهمیده سایته

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

@کاپ_کیک_عصبانی     @elahe1992     @ژیناگلمن     @آناتا &nbs ...

اساتید😂

دقیقا الانم همینطوره

خیلیا شکایت دارن که تاپیکای مرتبط با بچه‌داری و بارداری کسی جواب نمیده

ولی خودم دیگه اهمیت نمیدم

از بس توی اون تاپیکا بودم و گاهی حتی سرچ و ترجمه کردم که کمک بشه ولی استارتر حتی یه لایک نکرده بدونم اصلا نظرمو خونده یا نه

تازه یکی دو بار کلا پشیمونم کردن از اظهارنظر😑

یه مامانی در مورد بیخوابی و دیر خوابیدن بچه‌ش پرسیده بود گفتم صبح زود بیدار شو اونم بیدار کن، روزم نذار بخوابه تا شب زود بخوابه

گفت برو بابا صبح بیدارش کنم که خوابو حروم خودم کنه😑 

عنوانش این بود که «فقط باید تاپیک خیانت باشه که بیاید»🤣

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
اساتید😂 دقیقا الانم همینطوره خیلیا شکایت دارن که تاپیکای مرتبط با بچه‌داری و بارداری کسی جوا ...

وای جدی میگی😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂لیاقت ندارن پس جواب بدی😐

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌
وای جدی میگی😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂لیاقت ندارن پس جواب بدی😐

آره بخدا حتی تندتر از این نوشته بود من خلاصه‌ش کردم😣

نوشت صدات از جای گرم بلند میشه و خبر از زندگی من نداری و و و😬😟

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
آره بخدا حتی تندتر از این نوشته بود من خلاصه‌ش کردم😣 نوشت صدات از جای گرم بلند میشه و خبر از زندگی ...

وای😑😑😑😑میگفتی ببخشی پست هامو ریختم قاطی تاپیکات😑

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌
اخی شماهم عضوقدیمی هستین😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍اون موقع اینترنت ک داغون بود باچی میومدین توسایت ...

اونموقع سایت خیلی سبک بود اینترنت هم خونگی همیشه یاری میکردصبح تا شب نت بودم خخخخ رف

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱