2777
2789
عنوان

میشه تحمل کرد؟

175 بازدید | 23 پست

سلام

شما اگه یه شوهر داشته باشید که بعد از مدتی از ازدواج بفهمید که فقط با قرص اعصاب آرومه وگرنه اگه مثلا دوروز قرصش نخوره عصبی و بداخلاق میشه چه واکنشی نشون میدید؟ ازش بچه دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر منم میخوزه. برام مهم نیست

چالش پاییزی همراه با گروه بامداد خمار عزیزم......... سرگروه مهربوووونم @فندق_فسقلیشروع رژیم ۱۴۰۰/۶/۲۶    . قد۱۷۰.. وزن شروع ۸۸/۸۰۰..  وزن هفته اول..۸۸/۳۰۰😃  وزن  هفته دوم ۸۶/۲۰۰💃🏻💃🏻       وزن هفته چهارم ۸۳/۸۰۰ 🥳🤪.  هفته ششم ۸۲/۸۰۰🥳🥳🤗🤗 هفته هشتم ۸۱/۱۰۰🥳🥳🥳هفته نهم۸۰/۸۰۰  😃😃.    وزن هدف۷۲😎     هیچوقت دیر نیست😃 

من شوهرم در حالت عادی عصبیه😕

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
نمیخوای ببریش پیش مشاور؟ 

میگه من عالیم هیچ مشکلی ندارم 

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
نمیترسی یه روز قرصش گیر نیاد دیونه بشه و همش الکی دعوا راه بندازه؟  

نه دیگه قبول کردم عصبی و زودجوشه باهاش بحث نمیکنم. قرصشم نصف میکنه میخوره. نمیدونم چراا

چالش پاییزی همراه با گروه بامداد خمار عزیزم......... سرگروه مهربوووونم @فندق_فسقلیشروع رژیم ۱۴۰۰/۶/۲۶    . قد۱۷۰.. وزن شروع ۸۸/۸۰۰..  وزن هفته اول..۸۸/۳۰۰😃  وزن  هفته دوم ۸۶/۲۰۰💃🏻💃🏻       وزن هفته چهارم ۸۳/۸۰۰ 🥳🤪.  هفته ششم ۸۲/۸۰۰🥳🥳🤗🤗 هفته هشتم ۸۱/۱۰۰🥳🥳🥳هفته نهم۸۰/۸۰۰  😃😃.    وزن هدف۷۲😎     هیچوقت دیر نیست😃 
اول بررسی میکنم چه قرصی هست  ولی کلا از این مرد بچه دار نمیشم

قبل از بچه دار شدن نمیدونستم که تا آخر عمر باید بخوره بهم گفتند تا یه مدت بخوره خوب میشه. دوز قرصشم بالاست