2821
2789
عنوان

قدرت تلقین

5488 بازدید | 10 پست

متنم طولانیه ولی ارزش خوندن رو داره ، یه کتابی داشتم اسمش معجزه ذهن بود درباره این بود که هر چی برامون پیش میاد بخاطر طرز فکر خودمونه ، نوشته بود هر چی که میخوای بدست بیاری باید احساس کنی که اونو داری من خودم بهش عمل نکردم ولی یکی از آشناهمون که دختر بود آرزوش این بود یه سگ خونگی داشته باشه ۲ هفته شب ها موقع خواب عروسک میمونش رو بغل میکرد و با خودش اینجور فکر میکرد که سگ خونگی رو بغل کرده بعد از ۲ هفته از جایی که اصلا فکرش رو نمیکرد یکی که اصلا نمیدونست این سگ دوس داره یه سگ خونگی بهش کادو میده ، یکی از فامیلامون هم یه تابلو نقاشی از یه خونه کشیده بود چند سال بعدش یه خونه خریده بودن دقیقا مثل نقاشی که کرده بود ، برای شما هم از این اتفاق ها اگه افتاده اینجا بگین ، اگه خواستین یه مستند آمریکایی با دوبله هم دارم که  توضیح میدن چجوری اون چیزی که میخواین رو جذب کنین واقعا کامل بود و کسایی که براشون اتفاق های بزرگی افتاده بود داستانشون رو تعریف میکردن من واقعا بهش ایمان دارم این تایپیک رو زدم تا کسایی که به اون چیزی که فکر کردن رسیدن بیان نظرشون رو بگن من که خیلی چیزا برام اتفاق افتاده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله من خودم خونه ای که دوست داشتمو تصور میکردم و میگفتم خونم این شکلیه و الان خونه خودم ۹۰درصد همونیه که دوست داشتم یا درامد همسرم رو انقد به خودم تلقین کردم تا الان دوماهه درامدش اونقد شده

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

کتاب و فیلم راز و ۴ اثر فلورانس هم همینو میگه 🎀و 

خدا توی قرآن گفته بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را ❤

تا الان هم به هرچی رسیدم بعد از کمک خدا با همین تلقین و قانون کائنات بوده 🔱

پرواز ✈ ورزش🏊‍♀️  سفر 🌏  تئاتر 🎭   سینما 🎬   کنسرت🎸

من پنج سال عاشق نامزدم بودم بعد پنج سال خودش بهم پيام داد و سريع ازدواج كرديم

تو كنكور ميخواستم موفق شم هدفم پزشكي ولي چون دقيقا همون سال نامزد شدم نتونستم

الان دوباره پنج سال از كنكورم گذشته اما دوباره با حمايت همسرم دارم ميخونم براي كنكور 

نميدونم پزشكي قبول ميشم يا نه ولي خيلي دارم تلاشم ميكنم اصلا فكرشم نميكردم دوباره بشينم بخونم ولي شرايط جوري شده كه تنها راهم خوندنه واسه همين يه حس هايي بهم ميگه ميشه و من به هدفم ميرسم البته اميدوارم و همشم ب تلاشم بستگي داره اما براي خودمم جالبه كه بعد اين همه سال دوباره بشينم سر درس

خوب عزیزم بیشتر توضیح بدید که ماهم یاد بگیریم چه جوری تلقین میکردید؟؟؟

مدام با خودم تکرار میکردم خونه م این شکلیه رو کاغذ نوشته بودم رو در یخچال و کمد چسبونده بودم که چشمم بهش بخوره و هی میگفتم من فلان موقعه خونه ی خودمم و .. یا برای درامد شوهرم رو کاغذ نوشته بودم لیاقتش بیشتره حتما تا قبل عید حقوقش اینقد میشه و مدام تکرار میکردم . تلقین خیلی خیلی تاثیر داره . ببین مثلا مجردی کسی که دوست داری عمسرت بشه رو کاغذ بنویس خصوصیاتشو و هر از چندگاهی یاداوری کن اون همسرته با همون ویژگی

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز