2777
2789
عنوان

به نظر شما این راسته که میگن

| مشاهده متن کامل بحث + 1055 بازدید | 63 پست

ما خونمون کنار دریایس 

الان باید بچم چشاش دریایی بودن و مشکی مشکی هس 

هررر چند باباش یشمی 

من قهوه ای 

مامان بزرگش سبز 

پدر من سبز 

عمه هاش سبز

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید چون تو فامیلای استارتر یک نفر چشم ابی بود چشم بچش رنگی شد درسته حق باشماست مربوط به ژنتیکه

بله خودشون گفتن که پدربزرگشون چشماش آبی بوده

تا روز محشر ، ولایت حیدر ، غیر قابل کتمانه          درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم با عرض شرمندگی  

من شوهرم چشماش عسلیه اما تموم عمه هاش پدرشوهرم و طایفه پدرشوهرم همه چشم سبزن تو طایفه ماهم هس ولی کمه خانواده خودمم مشکیه مشکی نمیدونم بچمون چی بشه😁

دعا کنید مامان شم :)
شوخی کردم عزیز شانس آوردید  من پدرم چشم هاش رنگیه چهارتا بچه ایم هیچ کدوم چشم رنگی نشدیم 😑😑 ...

قربونت بشم که اینطور اره منم خیلی ها رو اینجوری دیدم

جان من است او🤍

ما کنارساحلیم همه خانوما باردارهم میان ساحل..والا چشاشون میشناسم  ک آبی نشد بچهاشون😃

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
😄😄😄😄اره منم میگم ژنتیکیه ولی نمیدونم چرا حسم میگه بخاطر اون بوده

تازه من اب دریای خزر رو هم خوردم میگفتن بچت چشم ابی میشه اقاهه با قایق از وسط دریا برام اورد.... الان چشمای دخترم قهوه ایه مث خودمون

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑
نمیدووونم حسم میگه خودمم میدونه واسه همون ژنتیکه ولی😄

کاش عکس نی نی  ناناز چشم آبیتو    میزاشتی   😍😍😍

《نيست  در  ديده  ما  منزلتي  دنيا  را     *          ما   نبينيم   کسي  را  که  نبيند   ما  را  》(صائب)🥀🥀🥀