2777
2789
عنوان

دعوای من و مامانم و کیست سر جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 57 پست
ان شا الله سالم بمونه براتون ما که همچنان منتظریم قدر نعمت خدا رو بدون که به خیلیاااااا نمیده😞

اره به خدا همین رو‌میگم

من سز همین دومیم گقتن سالم باشه زایمان زودرس داری چون رحمم خیلی افتضاحه و پر از کیست

همینم با دارو بعد یکسال برام شد

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش
اره خیلی خسته م درسته من سنم کمع همش میگم مادرم،اگه خدا بهم نمیداد خیلی برام سحت تر بود بعدا که ا ...

راستی منم پلیپ داشتم عمل کردم و بدون دردسر باردار شدم فکر نمیکنم پلیپ خیلی به رحمت آسیب بزنه 

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخی عزیز دلم بهت حق میدم نباید این حرفا رو بزنن اتفاقا سنتون خوبه برای بارداری سالم ولی دیگه الان با ...

اره هیچ کس یه تبریک بهم نگفت

همه گفتن وااااایییییی

دختر عمم با منه،مادرش گفته بچه من تا ۵سال حق نداره بیاره،باید خوشی کنه فقط

اما من خوشی هام بچه هامن،فقط دلم نشکنن

هیچ کس حتی یه کمکی بهم نمیکنه،همین یکساعت بذارم صداشون در میاد

نبرمم میگن تو نمیاری و فلان

من گیر کردم این وسط

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش

نمیدونم اخلاق مامانت چجوریه ولی اخلاق مامان من این جوریه که من هرررجور باشم اون برعکسشو میخواد یعنی اگه من بچه نداشته باشم همش میگه همه بچه دارن تو نداری اگه داشته باشم میگه آبرومو بردی و بی کلاسی

اگه اخلاق مامان تو هم مثل مامان منه که واقعا اهمیت نده به نظر من کار درستی کردی کاری رو انجام دادی که به نفع زندگیته 

بعدم سنت کم نیست که سن مناسب برای بچه دار شدن همینه 

البته هر کس انتخاب خودشو داره

اما به نظرم تود26 سالگی دوتا کوچولو داشتن نه بی فرهنگیه و عقب موندگی

بچه مادر جوون و به روز میخواد اونی که تو 35 بچه دار میشه از ده سالگی به بعد بچه که دوره نوجوانیشه دیگه درکی ازش نداره

منکه خدا قسمتم نکرد وگرنه دلم میخواست الان دومیم تو راه باشه

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
راستی منم پلیپ داشتم عمل کردم و بدون دردسر باردار شدم فکر نمیکنم پلیپ خیلی به رحمت آسیب بزنه 

پلیپ ندارم

فیبروم و میوم دارم به تعداد زیاد

پلیپ ندارم فیبروم و میوم دارم به تعداد زیاد

ارزوی سلامتی

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
نمیدونم اخلاق مامانت چجوریه ولی اخلاق مامان من این جوریه که من هرررجور باشم اون برعکسشو میخواد یعنی ...

انشالله خدا بهت سالمش بده

برای بچه منم دعا کن،خدا رو قسم میدم به اشک های الانم به دل شکسته م که فرزند سالم قسمت ارزومنداش کنه

بابا بیخیال خواهر این حرفا چیه آخه 😶 پ من خوبه بگم ما چهارتا دوست بودیم ازدواج کردیم سه تاشون بچه ...

من اتفاقا خوشحالم

چون تو زندگیم تنهام

خواهر برادر تنی ندارم واقعا تنهام

ناتنی دارم که اصلا غمخوار نیستن،به خدا من بیشتر فمخوارم

همیشع میگم خدا دیده تنهام بهم داده

الان حرف مادرم داغونم میکنه

اره هیچ کس یه تبریک بهم نگفت همه گفتن وااااایییییی دختر عمم با منه،مادرش گفته بچه من تا ۵سال حق ند ...

چی بگم عزیزم واقعا آدم متاسف میشه برای بزرگترا که اینقدر بعضی وقتا سنگ دل میشن نمیگن بچمون بزرگ شده خودش میتونه برای خودش تصمیم بگیره الان شما الویت با بجته پس بیخیال باش تا یه نی‌نی تپل خدا بهت بده انشالله😘😘

انشالله خدا بهت سالمش بده برای بچه منم دعا کن،خدا رو قسم میدم به اشک های الانم به دل شکسته م که فرز ...

ممنونم عزیزم

چشم دعات میکنم البته اگه قابل باشم و دعام درگیر باشه

امیدوارم تو راهیت سالم و سلامت بیاد بغلت

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
خیلی گفتم حتی شوهرم کفته برگشت گفت کی فکر حال روحی ماست مادرم زن خوبیه اما صد رحمت به من،خیلی حس ...

دختر رها کن این حرفا و فکرا رو به خودت و بچه ات و همسرت فکر کن حساسیت نداشته باش رو حرفا و رفتارای مادرت 

درخواست دوستی قبول نمیکنم
چی بگم عزیزم واقعا آدم متاسف میشه برای بزرگترا که اینقدر بعضی وقتا سنگ دل میشن نمیگن بچمون بزرگ شده ...

فقط دعام کن

سونو امروزم حالم بیشتر خراب کرد

اما سایزش میگم خطای دستگاه بوده اما تعداد چی

خدا خودش بهم رحم کنه

دختر رها کن این حرفا و فکرا رو به خودت و بچه ات و همسرت فکر کن حساسیت نداشته باش رو حرفا و رفتارای م ...

اون نمیدونه من الان تو چه استرسی هستم

واقعا پاک دیوانه شدم

اره به خدا همین رو‌میگم من سز همین دومیم گقتن سالم باشه زایمان زودرس داری چون رحمم خیلی افتضاحه و پ ...

عزیزم اصلا حرف دیگران حتی مامانت برات مهم نباشه کارخوبی کردی دوتا بچه پشت سرهم خیلی خوبن خودت ۵سال دیگه کیف میکنی از اب وگل درمیان میری دنبال تفریح وخوشگدرونیت 😍دعامیکنم تودلیت هم سالم باشه وجواب سلفریت عالی باشه ‌..حتما یه سونو خوب برو اگه تهرانی پرینالوژیست دکتر سولماز پیری خیلی تعریفشو شنیدم برو پیش اون 

اون نمیدونه من الان تو چه استرسی هستم واقعا پاک دیوانه شدم

واقعا دیوانه نکن خودتو با این حرفا 

همه ی ماها که با مادرمون رابطه مون عالی نیست همه همین مشکلات و حرفا و ابنا رو داربم فقط یاد گرفتیم کنار بیایم بی خیال باشیم 

درخواست دوستی قبول نمیکنم