2777
2789
عنوان

دعوای من و مامانم و کیست سر جنین

550 بازدید | 57 پست

بچه ها میخوام درد و دل کنم

من باردارم،بماند هیچ کس از خبر بارداریم خوشحال نشد

هیچ کس حتی خانواده م

برام مهم نبود فقط میگفتم سالم باشه

حالا سونو دادم هفته پیش کیست سر جنین دیدن

تو این مدت خواب ندارم آرامیش ندارم

سل فری دادم که جوانیش نیومده

به مادرم نگفتم اینجوری شده،امروز گفت به فلانی گفتم دخترم حامله ست مسخره کرده،گفته من به دخترم میگم یکی بیار برگشته میگه مگه مامان تو چقدر داهاتی و عقب افتاده ای

کاری به اینا طعنه ها ندارم

درد الانم درد بچمه تو شکمه

نمیخوام اسمم تو زبون ها بیفته،میترسم بگن جنین باید سقط شه و من نمیدونم با آدم های اطرافم چیکار کنم

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش

هفته قبل میست یک طرفه و ۳میل بود

این هفته دو تا شده بود ۴و ۵میل

تو یک هفته رشد کرده زیاد شده

و‌البته بگم سونوگرافیست ها یکی نبودن،دو جای مختلف رفتم

دکتر دومی گفت از اول دو تا بوده اون ندیده

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم انشاله که اشتباه شده باشه. 🙁

ما فکر میکردیم زندگی قراره از این قشنگتر بشه،نمی دونستیم قشنگترین روزای زندگی همون لحظه ها بودند !!!سال هاست منتظر روزهای بهتری هستیم...اما میفهمیم هنوز دیروز ها بهترند.

مگه چند تا بچه داری؟این طرز فکر یعنی چی؟واقعا خجالت داره 

مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀
چرا مخالف بارداریتن؟؟؟

چون یه بچه کوچیک دارم

اولی رو زود حامله شدم،البته هدیه خدا بود نگه داشتم

دومی رو دکتر گفت رحمت پر از میوم و فیبروم،اگه نیاری ممکنه چند سال ذیگه رحمت کلا از دست بدی اگه مهمه برات بیار

منم با دارو دومی رو اوردم

البته این نظر چند تا دکتر بود که تعدادشون خیلی زیاده فیبروم ها

من تو همین نی نی سایت دیدم چندتا از خانومها سر جنین کیست داشت و قبل تولد خوب شد امیدوارم دوردونه شما هم سالم باشه ولی به حرف کسی توجه نکن بابا شما بچه بیاری حرفه نیاری سقط کنی کلا اون که بخواد حرف بزنه کار خودشو میکنه 

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

انشالله خیره،منم از ترس همین اتفاقا از اول بارداری به مادرم تاکید کردم هیچکسی نباید بدونه

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

وا مگه هر کی بچه بیاره بی کلاسه این حرفا چیه از مادرت تعجب میکنم که الان بجای اینکه حواسش بهت باشه داره آزارت میده 

اسی جان من شنیدم کیست سر بچه کیست کلیه اینا همش جذب میشه عزیزم

چرا انقد حرف مردم براتون مهمه ؟ هم ب خودت هم ب بچت داری استرس میدی 

دارم میمیرم

من حمایت مادرم میخوام

شوهرم سربسته به مادرم گفت حامیش باش

چون واقعا داغونم

اما هیچی به هیچی

مادرمم خیلی زحمت کشه برام اما من به خدا بی منظور بهش گفتم چرا به فلانی گفتی باردارم اونم اینجوری جواب داد