2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1071911 بازدید | 118822 پست
عیب ندارع عزیزم حداقل کالریتو منهای ۲۰۰ میکردی

ممنون عزیزم .فعلا که تو دیگم🤦🏻‍♀️

گروه قرمز       وزن اولیه۹۰/۸۰۰ قد ۱۶۰   وزن هدف ۶۰                                              

سلام بچه ها

من یم دیگه میرم برا ورزش

قراره یک ساعت و نیم بترکونم

غذامم سر ناهار خوب رعایت کردم راضی ام

شوهری هم تا ساعت دو شب مجردی رفتن تفریح... من و بچه ها هستیم که میخام براشون ماکا بپزم خودم سالاد میخورم

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

سلام بچه ها حالتون خوبه؟؟؟

امروز چطور پیش رفتین؟؟

من تا الان ۲۵۰ تا خوردم شب ب صرف شام دعوتم خونه مامانمم 

مجبورت میکنه میگه باید بخوری رنگ ب روت نمونده زیرچشات سیاه شده کلا مخالف رژیمه 

وسوسه میشم شدید

لطفا بهم انگیزه بدید

لایک نکن 😎.ریپلی کن ریپ دوسدارم😍صلواتم نمیخوام برای خودت بفرس😎🖐
سلام مامان چطورن  اومدم خونه؟ حالشون خوبه؟ آدرس پیجو لطفاً بمن بده

سلام مهربونم مرسی همیشه به یاد می . اومده خونه درد داره هنوز چیزی جز آب ولرم نخورده از دیروز. . حالا بیدار شه براش آب میوه طبیعی بگیریم . گفتن تا چند روز مایعات . روزی دوبار پانسمان عوض شه بعد ده روز بخیه بکشن و کم کم راه بره . 

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

سلام بچه ها حالتون خوبه؟؟؟ امروز چطور پیش رفتین؟؟ من تا الان ۲۵۰ تا خوردم شب ب صرف شام دعوتم خونه ...

عزیزم میخوای باربی شی 

خوشگل شی

خوشتیپ شی 

یکشنبه وزن کشی داریم باید کم کرده باشی اگه امشبو زیاده روی کنی یکشنبه ممکن جواب مثبت نگیری ی هفته کارت عقب میوفته 

خوبه انقدر انگیزه؟😉

.‌
سلام مامان چطورن  اومدم خونه؟ حالشون خوبه؟ آدرس پیجو لطفاً بمن بده

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

سلام بچه ها حالتون خوبه؟؟؟ امروز چطور پیش رفتین؟؟ من تا الان ۲۵۰ تا خوردم شب ب صرف شام دعوتم خونه ...

الان چند کیلویی عزیزم‌؟ تو محدوده کالریت بخور نزار متوجه شه رژیمی 

الان چند کیلویی عزیزم‌؟ تو محدوده کالریت بخور نزار متوجه شه رژیمی 

75 کیلو ام عزیزم از صبح هم ۳۰۰تا مصرف کردم یکساعتم ورزش کردم 

وای مامانم هنوز برام لقمه میگیره اخه😂😂

لایک نکن 😎.ریپلی کن ریپ دوسدارم😍صلواتم نمیخوام برای خودت بفرس😎🖐
دوستان برای لاغر کردن ران چ باید کرد ؟ 

چالش ران دالنود کن از گوگل پلی من سایر رانم‌از ۷۰شد ۵۵

پیاده روی و رقص داشتم و چالش رانم انجام میدادم یه روز درمیون

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم