عزیزدلمم😔😔
شرایط بسیار سختی رو سپری میکنی و دست تنها هستی
کاش کاش کاش حداقل یه دوست پیشت بود
نگرانتم😢😢😢😢
تو رو خدا از حالت بهم خبر بده
الان چطوری؟
مائده نگم برات😔😔😔😔😔 یه شری از سرمون گذشتتتتت ترس بدی رو تجربه کردم حالم خراب بود......
دو روز پیش رفتیم بیرون خودمو شوهرم... یه خیابونی ک مسیرمون بود رو تعمیر میکردن همه از یه کوچه میگذشتن تا ب خیابون اصلی برسیم یه خورده ترافیک شده بود... ما همچنان تو ترافیک منتظر بودیم که یه ماشین از پشت سرمون شروع کرد ب تهدید شوهرم😳😳 به اندازه یه کامیون آدم تو ماشینشون بود😳😳😳😳 شروع کردن ب فحاشی اونم فحاشیهایی ک تو عمرم نشنیدم هر کی بشنوه آب میشه میره تو زمین😳😳😳
اصلا تو حال خودشون نبودن.... یهو اومدن پایین با شوهرم دعوا😰😰😰😰😰😰 قیامت شد😭😭😭😭😭 اومدن برای بزن بزن😰😰😰😰😰 همکارای شوهرم تو محل بودن درجا اومدن و مردم اومدن😰😰😰 مردم خواستن زنگ بزنن 110 ک بیان صورت جلسه کنن..... شوهرم حواسش ب من بود ک ترسیده بودم.....
ماشینه اصلا معلوم نبود کی بودن و چی بودن یه مشت زن شارلاتان از ماشینشون پیاده شد و فحشای ناموسی میدادن انقدر بدددددددد بود😭😭😭😭😭😭😭😭 اومدن سمت شوهرم دسته جمعی ک کتکش بزنن😭😭😭😭😭 من پیاده شدم از ماشین اینقدر گریه کردم😭😭😭😭😭 تنها بودیم 😭😭😭
اصلا روحیم داغونه داغون....... از ترس دو روز تمام اسهال بودم قلبم ضربانش پایین نمیومد..... خاب و خوراک نداشتیم... وضعیت بسیاااااااااار فجیع و بدی بود
خلاصه اونا انگار شیشه زده بودن و از شانس ب ما گیر دادن.... پلیس اومد و خلاصه.......
اما هرگز نمیتونم این چیزارو هضم کنم روحیم بشدت صدمه دیده فقط گریه میکنم😭😭😭😭😭😭😭😭
اصلا آروم نمیشم.... حالم خیلی بده