2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1023166 بازدید | 118822 پست

گزارش#  
شیردهی
صبحانه:نان ۳کف+پنیر+گردو+چای+خرما
ناهار:خوراک‌بادمجان+نان ۳کف
میانوعده:طالبی_انگور_هلو_چایی_خرما_ساقه طلایی ۲تا_بادام_هندوانه
شام:کاچی(با کاچی شیرم میاد فاطمه جون واسه همین چندروز یه بار کم‌شیرینی درست میکنم)بنظرت باشیره مزه ش چطوره؟ 
کالری مصرفی:۱۷۵۵
مجاز:۲۲۴۱

فعلا میدونم انقدر میخورم اگ بیشتر شد حساب میکنم گلم🥰
آب:۸لیوان
 دوغ ۲لیوان بدونه احتساب کالری🥰
ورزش پیاده روی(بچه بغل) و رقص ۴۰۰کالری سوزانده🤪🤪فکرکنم بعداز ۱۱ماه اینقدر کالری سوزوندم😂😂
@فندق_فسقلی    

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عشقولیاااا

من ورزشم و تموم کردم یه ساعتیه

نگم براتون رو ابراااااام

خدایی نفس نموند برام

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
بیشتر ببینید

می بینم گروه بو عرق میده😷😷😷همه تو ورزش ترکوندن

. من خیلی تشنه ام هرچی آب میخورم فایده نداره چای میخورم همینه چه کنم

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒
چالش ران دالنود کن از گوگل پلی من سایر رانم‌از ۷۰شد ۵۵ پیاده روی و رقص داشتم و چالش رانم انجام میدا ...

عزیزم منم ران هام خیلی بزرگ 

در حد 65 سانت بود

الان نزدیک 2 هفته پیاده روی تو خونه میکنم چالش ران و با سن میرم  شده 62/5

خلاصه اینا خیلی اثر داره

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒

سلام مانکناااا

منم امروز حدود ۴۰دقیقع پیاده روی داشتم در راه باشگاه و یک ساعت و نیم قدرتییی فیتنس کار کردم  

من همینطور که از وزن ۸۴اومدم۷۰ دوباره میتونم از۷۶.۵بیام برای۶۵.قد۱۶۵ وزن شروع۷۶.۵ به امید مانکن شدنممممممم  .هفته اول ۷۶ هفته دوم 75.5
خدا نکنه  والا دیگه مطمئن شدیم که کرونا است  دیگه دارم رعایت میکنم (ولی واقعا مسخره است ...

عزیزدلمم😔😔

شرایط بسیار سختی رو سپری میکنی و دست تنها هستی

کاش کاش کاش حداقل یه دوست پیشت بود

نگرانتم😢😢😢😢

تو رو خدا از حالت بهم خبر بده

الان چطوری؟

مائده نگم برات😔😔😔😔😔 یه شری از سرمون گذشتتتتت ترس بدی رو تجربه کردم حالم خراب بود...... 

دو روز پیش رفتیم بیرون خودمو شوهرم... یه خیابونی ک مسیرمون بود رو تعمیر میکردن همه از یه کوچه میگذشتن تا ب خیابون اصلی برسیم یه خورده ترافیک شده بود... ما همچنان تو ترافیک منتظر بودیم که یه ماشین از پشت سرمون شروع کرد ب تهدید شوهرم😳😳 به اندازه یه کامیون آدم تو ماشینشون بود😳😳😳😳 شروع کردن ب فحاشی اونم فحاشیهایی ک تو عمرم نشنیدم هر کی بشنوه آب میشه میره تو زمین😳😳😳

اصلا تو حال خودشون نبودن.... یهو اومدن پایین با شوهرم دعوا😰😰😰😰😰😰 قیامت شد😭😭😭😭😭 اومدن برای بزن بزن😰😰😰😰😰 همکارای شوهرم تو محل بودن درجا اومدن و مردم اومدن😰😰😰 مردم خواستن زنگ بزنن 110 ک بیان صورت جلسه کنن..... شوهرم حواسش ب من بود ک ترسیده بودم..... 

ماشینه اصلا معلوم نبود کی بودن و چی بودن یه مشت زن شارلاتان از ماشینشون پیاده شد و فحشای ناموسی میدادن انقدر بدددددددد بود😭😭😭😭😭😭😭😭 اومدن سمت شوهرم دسته جمعی ک کتکش بزنن😭😭😭😭😭 من پیاده شدم از ماشین اینقدر گریه کردم😭😭😭😭😭 تنها بودیم 😭😭😭

اصلا روحیم داغونه داغون....... از ترس دو روز تمام اسهال بودم قلبم ضربانش پایین نمیومد..... خاب و خوراک نداشتیم... وضعیت بسیاااااااااار فجیع و بدی بود 

خلاصه اونا انگار شیشه زده بودن و از شانس ب ما گیر دادن.... پلیس اومد و خلاصه.......

اما هرگز نمیتونم این چیزارو هضم کنم روحیم بشدت صدمه دیده فقط گریه میکنم😭😭😭😭😭😭😭😭

اصلا آروم نمیشم.... حالم خیلی بده

به حکمتش دل بسپار 🌿
گزارش#   شیردهی صبحانه:نان ۳کف+پنیر+گردو+چای+خرما ناهار:خوراک‌بادمجان+نان ۳کف میانوعده ...

سلام عزیزدلم خوبی😍

چه برنامه خوشمزه ای👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

عالیه آفرررررررررین💖

نمیدونم تا حالا درست نکردم عزیزکم🐥🐥

فقط بجای دوغ شیررررر بخور هم برای خودت و بچت خوبه مقوی تره

به حکمتش دل بسپار 🌿
عزیزدلمم😔😔 شرایط بسیار سختی رو سپری میکنی و دست تنها هستی کاش کاش کاش حداقل یه دوست پیشت بود نگ ...

عزیییییییییییزم اینا که ناراحتی نداره.من تو اینجور شرایط فقط میخندم  تو زلزله ،حادثه،تصادف و...الکی خودتو ناراحت نکن قصه نخور.فقططط بخند.زندگی ارزش این ناراحتی هارو نداره...

من همینطور که از وزن ۸۴اومدم۷۰ دوباره میتونم از۷۶.۵بیام برای۶۵.قد۱۶۵ وزن شروع۷۶.۵ به امید مانکن شدنممممممم  .هفته اول ۷۶ هفته دوم 75.5
عزیزدلمم😔😔 شرایط بسیار سختی رو سپری میکنی و دست تنها هستی کاش کاش کاش حداقل یه دوست پیشت بود نگ ...

ای وااااااای😯😯😯

منم بودم تا ماه ها حالم‌خراب بود 

الهی بگردم 

چی‌کشیدی تو‌اون لحظه‌ها 

خدا ازشون‌ نگذره 

عزیز دلم آروم باش، انقدر خودتو اذیت نکن 

حیف کرونا دارم وگرنه میگفتم بیا بغلم باهم گریه کنیم آروم شیم.

من که فقط‌خوندم حالم‌بد شد 

انشالله بلا ازتون‌دور باشه 

بگردم برای شوهرت، چقدر تو‌اون لحظه فکرش پیش تو‌بوده 🥺🥺