2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1047208 بازدید | 118822 پست

بچه ها من امروز ۶۰۰ کالری خوردم معده م سنگینه سر گیجه دارم 

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

خوب میرسونم به هزار 

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گزارش#  

صبحانه:دوکف دست بربری+پنیر لیقوان+سرکه سیب

میان وعده:3عدد گیلاس

نهار:2عدد نان باگت کوچک+ تخم مرغ عسلی+دو قاشق روغن حیوانی

شام:دوقاشق پلوکته+۱عدد نان باگت کوچک

ورزش قدرتی برای رون پا:156🔥🔥🔥

کالری مورد نیاز:1260

کالری مصرفی:۱۱۸۷

@آسنات99  

رویاهات رو برای آدم ها تعریف نکن، نشونشون بده!               وزن:۶۸ وزن هدف:۶۰ قد:۱۶۶ مطمئنم که تااخر مرداد ماه به وزن دلخواهم خواهم رسید😊💙

مگه فقطشنبه و سه شنبه فست نیست؟

رویاهات رو برای آدم ها تعریف نکن، نشونشون بده!               وزن:۶۸ وزن هدف:۶۰ قد:۱۶۶ مطمئنم که تااخر مرداد ماه به وزن دلخواهم خواهم رسید😊💙
@فندق_فسقلی     @متولدمرداد۶۸     @sepiiiiiideh     @tata1310 ...

سلام عزیزم آخی چه بد😢😢

وااااااای نگا خریدای نازگل خانم😍😍😍 نگا کفشاش😍😍😍😍😍😍 عزیزم😘😘 بسلامتی مبارک باشه💖💖💖💖

چقدر عالی🎊🎊👏🏻👏🏻

به حکمتش دل بسپار 🌿

شب همگی خوش.

ورزش های من👇🏻

۱۵ دقیقه حلقه

۳۰ دقیقه ایروبیک

۴۵ دقیقه قدرتی با دمبل و چوب

۱۵ دقیقه شکم پهلو

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....
مگه فقطشنبه و سه شنبه فست نیست؟

چرا من حالم خوب نبود نتونستم بخورم حالا سعی میکنم بعد کلاسم میوه بخورم یکم.چون خیلی سالم هم نبودم 

توی ذهنش نموند؟ چیکار کردی که ترسش از بین بره از اون خاطرع؟

😂😂😂جدی نگیر باو تا دعوامون میشه خودش جمع میکنه میگ ناراحتی برم و قهقه میخنده😅بین مادر پسر پیش میاد دیگ

شبیه نقطه ویرگول ، خواستار پایان محکوم به ادامه

آخه یهو جلو خودش دیدمش و ازش پرسیدم و گفت به خاطر اینکه ترسیدم دعوام کنی نگفتم گفتم خو لامصب من این ...

بچه اس با خودش اینجوری فک کرده

نه عزیزم خواهش میکنم به خدا اینم از ادب همه تعریفش میکنن خیلی هم کم خرابکاری میکنه خیلی باهوشه و ...

ن عزیزم بخدا منم وقتی بچه بودم پنهون میکردم همممون گاهی باخودمون میگیم کسی نمیفهمه😅

باهاش حرف بزن مثلا یک جایزه  بخر

بگو اینو فرشته مهربون داده چون پسر خوبی هستی و همه چیز به من میگی مطمعن باش همین چیزای کوچیک توی ذهنش باعث میشه هیچی مخفی نکنه

مثلا بگو بهتره وقتی دستع میز شکستی به من میگفتی قبل اینکه فرشته مهربون بیاد بهم بگه