2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1047294 بازدید | 118822 پست
 بچه های تاپیک سلام سلام صبح تون بخیر🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌 همه اینا تقدیم به ش ...

مبارکه گلم ایشالله موفق بی😍

ماورای باورهای ماماورای بودن ونبودن های ما،آنجا دشتی است فراترازهمه ی تصورات راست وچپ توراآنجا خواهم دید،،،،

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الی جونم سلام 😍خوبی چکار می کنی با بچه داری و حاملگی 

سلام عزیزم

شکر

فعلا میگذرونم

اون حالت تهوع سخته خیلی

بعضی روزا زیاد غیرقابل تحمل

خدایا بامید تو    💚🏋🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🧘🏻‍♀️ورزش در رمضا        
 بچه های تاپیک سلام سلام صبح تون بخیر🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌 همه اینا تقدیم به ش ...

جیگرتووووو

احسنت

انشالله تا آخرش همینقدر باراداه باشی

خدایا بامید تو    💚🏋🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🧘🏻‍♀️ورزش در رمضا        
مبارکه گلم ایشالله موفق بی😍

زور سپاس به قوربان😗💟🌷

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘
سلام عزیزم شکر فعلا میگذرونم اون حالت تهوع سخته خیلی بعضی روزا زیاد غیرقابل تحمل

همیشه سلامت باشی خانمی 

وای از حالت تهوع نگو که من الانم که یادم میفته میگم واقعا چجوری من زنده م 😑

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘
جیگرتووووو احسنت انشالله تا آخرش همینقدر باراداه باشی

ایشالله   

ایشالله شماهم به سلامتی زایمان کنی و به وزن دلخواهت برسی 💟🌷

سلام به همه کاهشاتون مبارک     منم تاره به جمعتون پیوستم امیدوارم خوب پیش برم  رها ...

موفق باشی دوستم 💟🌷

سلام سلام

من اومدم با کاهش مورچه ایییییییی 

وزن هفته پیش 64

وزن این هفته 63.500

@آسنات99      

@فندق_فسقلی    

@مامان_دانیال_ارمانم      

یعنی به خاطر کم خونیست؟!؟!؟!؟! 

❤️👨‍👩‍👦‍👦❤️خدایا خودت مراقب عزیزان باش🤲.💖.🤲 کاهش وزن1400.2.15💙قد 167💙وزن شروع68.5❤️وزن این هفته20. 3💙 65.5💙 وزن این هفته4.5💙64.5💙وزن این هفته20. 4💙63.5💙 وزن این هفته27. 4💙63💙وزن این هفته.5.3💙62💙وزن این هفته17. 5😢62💙. وزن هفته6.7. 61💙  وزن هفته28. 6. 60💚صعود به گروه سبز🥰وزن هفته7.18. 59💚         وزن هدف55                      گروه ابی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙         گروه سبز💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

سلام.صبح همگی بخیر عزیزان

کاهشاتون مبارک و پایدار

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....

@فندق_فسقلی  

سلام عزیزم😬

وزن هفته پیش ۹۲.۲۰۰

وزن این هفته ۹۳.۲۰۰😳😳😳😳

البته ورزش ک هیچ برنجم هرروز😷بیسکویت و کیک هم میانوعده باشیر🤐🙄

انقدر ناراحت شدم 

ب خودم قول دادم حداقل این هفته اصلا تنقلات نخورم ببینم چی میشه😔دیشبم ۳۰۰۰قدم پیاده روی کردم 

فقط شبا ک همه خوابن میرسم اونم انقدر خودم خسته و لهم ک ب زورررر راه میرم  ولی چاره ای نیس😪

بچم خیلی بی قرار و کم خوابه😔وقتی هم ک میخوابه خودم از فرصت باید استفاده کنم ظرفی بشورم غذایی بپزم گردگیری و لباس شستن و... بعدشم میرم‌چرت بزنم بیدار میشه😑

خلاصه خیلیییی سختمه ورزش یعنی نمیرسم

رژیمم از بس مک میزنه همه ش گرسنه م 😷😷

ولی میخوام حداقل اضافه نکنم فعلا تا ۶ماهه بشه🥴😵

هرروز تگم کن مجبور بشم بهت گزارش بدم و دعوام کن اگ اشتباه کردم تا تنبیه بشم‌

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم