2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1060280 بازدید | 118822 پست
سلام مرسی عزیزم بابت راهنمایی چندروز پیش. من سه چهار روز بیخیال رژیم شدم. ولی اصلأ قند وشکرو شیرینیج ...

سلام گلم😍 خیلی عالیه،دیدی شد؟🤗🤗

همچنان پر قدرت ادامه بده....اما طبق قوانین باش... اول از هر چیزیم ب سلامتیت فکر کن بعد کاهش

کاهشت مبارک و پایدار👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

به حکمتش دل بسپار 🌿

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

گزارش#  
شیردهی
صبحانه:نان۲کف+نیمرو+چای+خرما
میانوعده:زردآلو+گیلاس
ناهار:لوبیا پلو
میانوعده:شربت خاکشیر+خربزه+،۳قاشق بستنی
شام:نان+پنیر+گردو
کالری مصرفی:۱۸۵۴😕😵😵
مجاز۱۷۴۰🙄
شیر و دوغ بدونه احتساب کالری🥰ازهرکدام ۱لیوان

پیاده روی: ۳۰۰۰گام نیم ساعت (روز اول بود وزنمم ک بالاس از کم شروع میکنم‌چون همینجوری هم ب شدت پا درد دارم 😔 مث پیرزنا شدم)
@فندق_فسقلی (رژیم نیس ک دعوام کنی😂فقط گزارشه)
@دیانا24  

ترک شیرینی یکمی سخته چون مرتب میخوردم تواین دوران 🤐سعی میکنم بستنی تکرارنشه🤕

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
ای وااااای زدی ترکوندی خودتو؟؟؟ ینی الان شدی صد کیلو😉 بیا رقیب قشنگم بیا فقط نی نی اذیت نشه؟

آرررره😀😀😀😀😀

باوجود اضافه وزن زیاد،شیرنداشتم متأسفانه

موفق باشی رقیب جانم

راستی شما استان فارسی بودین یا من اشتباه میکنم

🌸🌸🌸🌸🌸فکرشو بکن! روزی که به خودت بگی تونستم💪 اون روز  : بهترین روز دنیاست🌸 🌸🌸🌸🌸

بچه‌ها بابام با اینا اومد گفت طیبه بیا 😭😭گفتم بابا من رژییییممم . همیشه وضع خونه ما اینه بخدا . هی میگن طیبه بیا برات بستنی گرفتیم . الان کلی شکلات و جمع کردم گذاشتم تو کشو‌ یخچال . اینا باز جلو چشمم میخورن

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

@آسنات99  

@sepiiiiiideh  

@مهربان9999  

@ashoojooni  

سلام سلام عشقا🐥🐥🐥🐥

خب بریم سر اصل مطلب،،، منم پیوستم ب جامعه ورزشی🤗

این مدت با اینهمه مراعاتی ک من داشتم بخاطر داروهام 500 گرم اضافه کرده بودم😱😬🤯 اما این هفته سوزوندمش و همون 59/800 شدم باز🤗😁

پیاده روی ترکیبی 15 دقیقه

چرخش روسی 120 تا

چالش چوب2 دقیقه

لمس پاشنه پا 120 تا

رقص 10 دقیقه

درازنشست 30 تا 

و البته امروز خونه تکونی اساسی داشتماااااااااا😧

و همچنان منتظر گزارشهای من باشید✌🏻🐥😍😍

به حکمتش دل بسپار 🌿
بچه‌ها بابام با اینا اومد گفت طیبه بیا 😭😭گفتم بابا من رژییییممم . همیشه وضع خونه ما اینه بخدا . هی ...

🤣🤣🤣من وقتی اینجوری میشه همه را میخورم 😂😂ک دیگ‌نداشته باشیم هرروز وسوسه بشم 🤣🤣تو نخوریا

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
گزارش#   شیردهی صبحانه:نان۲کف+نیمرو+چای+خرما میانوعده:زردآلو+گیلاس ناهار:لوبیا پلو م ...

سلام عزیزم به به چه خوردنیهایی😋😋😍😍😍

الان وزنت رو ضربدر 20 کردی؟

بسیار عالی،،،،،، راستی خورشت بامیه،، آبگوشت تیلیتی بخور شیرت زیاد میشه

مرحبا برای شروع عالیه👏🏻👏🏻👏🏻🐥🐥🐥🐥🐥

به حکمتش دل بسپار 🌿
@آسنات99     @sepiiiiiideh     @مهربان9999     ...

آفرین 😍😘💪

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

🤣🤣🤣من وقتی اینجوری میشه همه را میخورم 😂😂ک دیگ‌نداشته باشیم هرروز وسوسه بشم 🤣🤣تو نخوریا

خونه ما آخه تموم شدنی نیست . حتی یه روز خونه مون خالی از شکلات و شیرینی و خامه و شکلات صبحانه و بیسکوییت و...نیست همه شون با هم همیشه هستن 

سلام عزیزم به به چه خوردنیهایی😋😋😍😍😍 الان وزنت رو ضربدر 20 کردی؟ بسیار عالی،،،،،، راستی خور ...

بله در ۲۰ منهای ۱۰۰

چشم مرسی حتما میخورم 🥰

واقعا مرسی گلم الانم بخاطر بستنی عذاب وجدان دارم 

دوباره دارم راه میرم توخونه 😂تردمیل لهنتی خرابه🤕

بچه‌ها بابام با اینا اومد گفت طیبه بیا 😭😭گفتم بابا من رژییییممم . همیشه وضع خونه ما اینه بخدا . هی ...

طیبه نکن

طیبه نخور

طیبه محیط رو ترک کن

طیبه خطرناکه

.

.

.

.

عاقا هیچکدومو نگاه نکن همشون مضرررررن😬😬😬

به حکمتش دل بسپار 🌿
گزارش#   شیردهی صبحانه:نان۲کف+نیمرو+چای+خرما میانوعده:زردآلو+گیلاس ناهار:لوبیا پلو م ...

طالبی . انجیر خشک . شیر و زیاد می‌کنه تو میان وعده هات باشه همیشه 

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز