2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1047385 بازدید | 118822 پست
دیانا جون سلام نشد تگت کنم     من چیکار کنم تو این ۱ ماه وزن سریع کم کنم این ماه عروسی برا ...

سلام گلم 

طبق دو صفحه اول پيش بري با ورزش هوازي و قدرتي قشنگ ٥ تا كم ميشي

ووزش شكم و پهلو هم برو

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

@فندق_فسقلی  

😬امروز ک بهداشت وزنم‌کرد گفتم‌وای یاخدا ببین وزنووو 

گفت اصلا مهم نیی فعلا بچه  وشیردهی مهم تره وزن بعدن کم‌میشه واصلا فکر رژیم نباش فقط فعالیتت را زیاد کن 

گفتم نامه بدید برم دکتر تغذیه گفت اصلاااااانمیشه

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
سلام من امروز خودمو وزن کردم یک گرمم کم نشدم    

سلام گلم تمام مواردکم نشدن وزن روبخون علت رومتوجه میشی؟

اصلاً هم ناراحت نباششش که هفته جدیددراهه انشاءالله یکشنبه آینده عددترازوشادت میکنه💪💙🙂

من هفته اول که شروع کردم اصلا ورزش نداشتم اما کاهشم خوب بود.... تواین دوهفته با اپ شکم کار ک ...

گلم همیشه کاهش وزن یکسان نیست شایدسایزکم کردی که خیلی بهتره سایزدهم هرماه میگیرم💙🌼

مرسی عزیزدلمممم.... از خودت چخبررر؟؟؟؟ 

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
@دوباره_زندگی      سلام مائده جونم،،چیشده خانمی چرا ناراحتی؟😥 ...

فدای تو سرم مشغوله کارای اداره اس... فکرم پیشته

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
بچه هااا سلاام با اینکه پریدم و شکمم هم هنوز کار نکرده گلاب به روتون . وزن کردم ۷۶و پونصد 😍😍😍 @ ...

دمت گرم بابااااا

سلام گزارش وزن: وزن شروع۸۴. قد۱۶۵ وزن دوهفته قبل۷۲:۵۰۰ وزن این هفته۷۱     وزن هدف ۶۵ ...

سلام😍

بهههه بههه باریکلااااااااکاهشت مبارککک وپایداررررر🎉🎊🎊🎉🎊🎊🎇🎆🎆🎇🎇💃💃💃💃💃💃💃💃

تو.بهترینی# 💪

خدا نکنه یکی یدونه😘😍🌸🌸🌸 فداتم🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️ ناناسن😍😍😍😍

وای این پروسه لاغری من این سری واقعا رو اعصابمه ها

چقدر قبلنا خوب وزن کم میکردم

الان خیلییییی رو مخه اه

وزن ادلیه 77.400

وزن هفته پیش 76.300

وزن امروز 75.800

وزن هدف 60

با این وضع کم شدن وزنم من تا 1 سال دیگه هم به 60 کیلو نمیرسم

@دیانا24

@فندق_فسقلی

@ashoojooni

سلام عزیزای من

خوبین؟ 

ناراحتیم به خاطر شرایط موجوده

خبرمون گفتیم از طریق آشنای درجه یک میایم اینجا، اون هست دلگرمیمونه، حالا چون رییسه بهمون اجازه هفته ای 1 بار بیرون رفتن 3 نفری هم نمیده

من نمیدونم خبر مرگم پس چطوری رانندگی رو یاد بگیرم؟ 

چطوری برم برای دخترم لباس و کفش بخرم که نداره؟ 

برای خودمون

اصلا چرا انقدر اصرار کرد که ماشین بخریم چرا وام داد بهمون؟ که الان از لحاظ حقوق تو مضیقه باشیم

انقدر غصه خوردم دیشب

خبرمون از ایران اومدیم بیرون که اینجا زندگی کنیم آسایش داشته باشیم

اینم وضعمونه😔

مرسی عزیزدلمممم.... از خودت چخبررر؟؟؟؟ 

من پریودم وزن نکردم ولی چون نمیتونم منتظر بمونم تموم شه وزن میکنم پس فردا 

بعد تو پستم صدات میزنم☺️

گروه طلایی🌺تثبیت🌺حس بعد از موفقیت را با هیچ چیزی نمیتوان عوض کرد😍
@دیانا24   @فندق_فسقلی   @ashoojooni   سلام عزیزای من خوبین؟  ناراح ...

سلامً گلم

چه سختتتتتتتتتت 

حتما موقتي!!!! يعني چي؟؟ چرا بايد اينجور باشه

شايد جزو مقرراته كسي كه تازه مياد اينجوري بايد باشه

نميدونم والا😟